Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patet Ravelin Cannoneers 21
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Gaida is nu in balbezit. Wachsmuth onderschept slim de pass. Met opzet legt Thon zijn tegenspeler op de grond. Thon krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alm met een snelle inworp. Haffernan is nu in balbezit. Schoknecht rent richting de bal. Schoknecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patet - Ravelin Cannoneers 21 0:1

11e minuut.
Wachsmuth rent richting de bal. Haffernan verovert de bal door een tackle van achteren. Haffernan schiet op doel. Anchorena probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - Ravelin Cannoneers 21 0:2

18e minuut.
Wrede rent richting de bal. Wrede geeft de bal voor. Steffenhagen heeft problemen om de bal te vangen. Konrad is nu in balbezit. Konrad schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Galle met de inworp. Haffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haffernan haalt uit met een fantastische trap. Vivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Thon bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenen maakt een afschuwelijke overtreding. Thon raakt geblesseerd tijdens het duel. Thon met een snel genomen vrije trap. Daar is Schoknecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganswindt rent richting de bal. Ganswindt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Koenen rent richting de bal. Koenen geeft een hoge lob. Lauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad verovert de bal door een tackle van achteren. Konrad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patet 70%, Ravelin Cannoneers 21 30%.
patet - Ravelin Cannoneers 21 0:2

50e minuut.
Wachsmuth rent richting de bal. Gaida onderschept slim de pass. Haffernan rent richting de bal. Haffernan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - Ravelin Cannoneers 21 0:3

62e minuut.
Ganswindt verovert de bal door een tackle van achteren. Ganswindt speelt de bal door. Klungelig pakt Schoknecht de bal. Haffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haffernan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patet - Ravelin Cannoneers 21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patet 61%, Ravelin Cannoneers 21 39%.
patet - Ravelin Cannoneers 21 0:4