Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Istanbul Basche United
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Wiegers passt de bal met de wreef. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei speelt de bal door. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - Basche United 0:1

10e minuut.
Christlieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Christlieb passt de bal in één keer door. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahce Istanbul - Basche United 1:1

12e minuut.
Landmann passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Büschler de bal onder controle te krijgen. Landmann rent richting de bal. Christlieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Christlieb geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Kreß de bal. Packert is nu in balbezit. Kreß verovert de bal door een tackle van achteren. Kreß geeft een lange en hoge pass. Christlieb springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Inworp. Kreß zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pflugbeil probeert naar een medespeler te passen. Leitner is nu in balbezit. Leitner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Herwerth is nu in balbezit. Pflugbeil verovert de bal door een tackle van achteren. Pflugbeil geeft de bal voor. Kreß rent richting de bal. Kreß geeft een lange en hoge pass. Stahlgiesser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rotthaus is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Leitner rent richting de bal. Büschler onderschept slim de pass. Büschler passt de bal zonder na te denken. Daar is Christlieb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christlieb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Istanbul 35%, Basche United 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahce Istanbul - Basche United 1:1

52e minuut.
Pflugbeil onderschept slim de pass. Lammek rent richting de bal. Lammek speelt de bal door. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pflugbeil geeft een lange en hoge pass. Maftei kopt de bal weg. Malachowski probeert de bal aan de voet te houden. Landmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Landmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Landmann passt de bal zonder na te denken. Wiegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenholtern begaat een overtreding. Tenholtern krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lammek geeft een hoge lob. Packert rent richting de bal. Packert probeert naar een medespeler te passen. Däschner rent richting de bal. Däschner geeft een hoge lob. Mälck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Istanbul 53%, Basche United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahce Istanbul - Basche United 1:1