Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV KorCra bvb 1909 II
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Clar rent richting de bal. Clar probeert naar een medespeler te passen. Favaro is nu in balbezit. Ehrhardt is nu in balbezit. Ehrhardt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bruks trapt de bal weg. Ahnefeld kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marschollek de bal onder controle te krijgen. Favaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Favaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV KorCra - bvb 1909 II 1:0

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akman zal de hoekschop nemen. Lakota is nu in balbezit. Favaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Favaro draait met de bal, schiet en ... Kamila heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lakota met een sublieme pass. Adlberger controleert de bal met de borst. Adlberger passt de bal met de wreef. Jesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesmann schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Adlberger verovert de bal door een tackle van achteren. Favaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Favaro verovert de bal door een tackle van achteren. Favaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ehrhardt passt de bal met de wreef. Favaro rent richting de bal. Ingala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Favaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehrhardt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV KorCra - bvb 1909 II 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV KorCra 32%, bvb 1909 II 68%.
TSV KorCra - bvb 1909 II 2:0

54e minuut.
Silberschmelzer rent richting de bal. Ehrhardt onderschept slim de pass. Ehrhardt speelt de bal door. Favaro is nu in balbezit. Favaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Ahnefeld de bal onder controle te krijgen. Krauledat is nu in balbezit. Krauledat passt de bal in één keer door. Jesmann is nu in balbezit. Jesmann haalt uit met een fantastische trap. Paar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Pletsch met de inworp. Clar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rummelhardt de bal. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV KorCra - bvb 1909 II 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV KorCra 60%, bvb 1909 II 40%.
TSV KorCra - bvb 1909 II 2:1