Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniorbull bvb 1909 II
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Adlberger verovert de bal door een tackle van achteren. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joschko. Joschko krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Silberschmelzer kan de bal niet met de borst controleren. Feger rent richting de bal. Silberschmelzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silberschmelzer krijgt een gele kaart. Feger roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Feger kan niet meer verder spelen. Pickhardt komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Thielen met een snelle inworp. Klungelig pakt Reluga de bal. Reluga geeft een lange en hoge pass. Jesmann kan de bal niet met de borst controleren. Jesmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Snehotte trapt de bal weg van het doel. Kamila rent richting de bal. Blatt begaat een overtreding. Blatt krijgt een gele kaart. Kamila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kamila kan niet meer verder spelen. Joerding komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Oettel rent richting de bal. Daun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel rent richting de bal. Oettel draait met de bal, schiet en ... Bruks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 1:0

20e minuut.
Daun rent richting de bal. Adlberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daun komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Marschollek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 2:0

23e minuut.
Machwirth geeft een lange en hoge pass. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald met een sublieme pass. Jesmann is nu in balbezit. Jesmann haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Blatt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pickhardt is nu in balbezit. Pickhardt passt de bal in één keer door. Blatt is nu in balbezit. Blatt geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 3:0

40e minuut.
Thielen onderschept slim de pass. Thielen geeft een hoge lob. Inworp. Silberschmelzer met een snelle inworp. Odenwald geeft een lange en hoge pass. Paal!

43e minuut.
Marschollek rent richting de bal. Rolfes verovert de bal door een tackle van achteren. Rolfes passt de bal in één keer door. Oettel is nu in balbezit. Oettel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 47%, bvb 1909 II 53%.
Juniorbull - bvb 1909 II 4:0

46e minuut.
Reluga geeft de bal voor. Joerding kopt de bal weg. Daar is Odenwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jesmann rent richting de bal. Jesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 4:1

57e minuut.
Pickhardt passt de bal met de wreef. Ingala is nu in balbezit. Oettel onderschept slim de pass. Oettel schiet op doel. Bruks maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 5:1

62e minuut.
Klungelig pakt Odenwald de bal. Capellan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joschko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Joerding is nu in balbezit. Daun verovert de bal door een tackle van achteren. Daun passt de bal met de wreef. Oettel rent richting de bal. Oettel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - bvb 1909 II 6:1

80e minuut.
Daar is Joschko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odenwald probeert naar een medespeler te passen. Jesmann is nu in balbezit. Jesmann schiet op doel. Capellan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snehotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 52%, bvb 1909 II 48%.
Juniorbull - bvb 1909 II 6:1