Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:49
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga.05
  • Stadion: KG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1316
KG sokkerscam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Weisenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisenburger is nu in balbezit. Weisenburger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KG - sokkerscam 0:1

18e minuut.
Plat bereikt de bal nog maar net als eerste. Plat passt de bal in één keer door. Bakalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilgen verovert de bal door een tackle van achteren. Hilgen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KG - sokkerscam 1:1

23e minuut.
Prudlik probeert de bal aan de voet te houden. Tenner rent richting de bal. Tenner geeft een hoge lob. Hilgen heeft problemen om de bal te vangen. Hilgen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Poehl met een sublieme pass. Tenner kopt de bal weg. Daar is Quiñelef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilgen rent richting de bal. Hilgen schiet op doel. Poehl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - sokkerscam 2:1

39e minuut.
Quiñelef geeft een lange en hoge pass. Talberg is nu in balbezit. Prudlik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prudlik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KG 43%, sokkerscam 57%.
KG - sokkerscam 2:1

53e minuut.
Kemmer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talberg met een snelle inworp. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Quiñelef de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rein rent richting de bal. Rein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tenner kopt de bal weg. Quiñelef is nu in balbezit. Quiñelef geeft een hoge lob. Weisenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisenburger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KG - sokkerscam 2:2

65e minuut.
Daar is Fürstner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürstner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Tenner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mähler. Mähler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KG 54%, sokkerscam 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KG - sokkerscam 2:2