Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.PFC Köln FC Leviathan 24
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Teiwes is nu in balbezit. Harpers onderschept slim de pass. Harpers speelt de bal door. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fahlefeld kopt de bal weg. Daar is Harpers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johlermann is nu in balbezit. Harpers verovert de bal door een tackle van achteren. Harpers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.PFC Köln - FC Leviathan 24 1:0

14e minuut.
Abram rent richting de bal. Hein verovert de bal door een tackle van achteren. Hein probeert naar een medespeler te passen. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta draait met de bal, schiet en ... Feulner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Herzog passt de bal met de wreef. Johlermann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herzog. Herzog krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gaeta is nu in balbezit. Hein bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers is nu in balbezit. Hein onderschept slim de pass. Hein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Johlermann rent richting de bal. Johlermann geeft de bal voor. Odendahl kopt de bal weg. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.PFC Köln - FC Leviathan 24 1:1

33e minuut.
Herzog probeert naar een medespeler te passen. Harpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Harpers met een sublieme pass. Heindl rent richting de bal. Heindl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Angrüner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nabil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hein rent richting de bal. Hein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.PFC Köln 49%, FC Leviathan 24 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.PFC Köln - FC Leviathan 24 1:1

47e minuut.
Fahlefeld probeert naar een medespeler te passen. Nabil is nu in balbezit. Odendahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odendahl krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Herzog passt de bal met de wreef. Held bereikt de bal nog maar net als eerste. Held passt de bal zonder na te denken. Gaeta rent richting de bal. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Heindl passt de bal in één keer door. Harpers is nu in balbezit. Johlermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl onderschept slim de pass. Heindl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.PFC Köln 49%, FC Leviathan 24 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.PFC Köln - FC Leviathan 24 1:1