Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUTBOLEFSANELERI Bilk
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Stettmaier geeft een hoge lob. Joss kopt de bal weg. Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dudweiler onderschept slim de pass. Dudweiler passt de bal met de wreef. Rehmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - Bilk 1:0

15e minuut.
Dudweiler verovert de bal door een tackle van achteren. Rehmer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dabrowski. Dabrowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ruhstorfer passt de bal zonder na te denken. Rehmer rent richting de bal. Mahr is nu in balbezit. Rehmer verovert de bal door een tackle van achteren. Rehmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dudweiler speelt de bal door. Schlicke is nu in balbezit. Schlicke met een sublieme pass. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rose is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mahr kopt de bal weg. Achteresch is nu in balbezit. Achteresch passt de bal zonder na te denken. Mahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahr draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Rehmer rent richting de bal. Joss verovert de bal door een tackle van achteren. Joss speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dabrowski rent richting de bal. Nusko rent richting de bal. Met opzet legt Achteresch zijn tegenspeler op de grond. Achteresch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTBOLEFSANELERI 59%, Bilk 41%.
FUTBOLEFSANELERI - Bilk 1:0

58e minuut.
Mahr geeft de bal voor. Landei kopt de bal weg. Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Rohwedder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Clasen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dudweiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rehmer rent richting de bal. Rehmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ruhstorfer met een sublieme pass. Dudweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudweiler probeert naar een medespeler te passen. Rehmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehmer draait met de bal, schiet en ... Abshagen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Gebhardt kopt de bal weg. Dudweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlicke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schlicke krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Clasen passt de bal in één keer door. Achteresch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trocha. Trocha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTBOLEFSANELERI 51%, Bilk 49%.
FUTBOLEFSANELERI - Bilk 1:0