Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MalchowerSV90 FUTBOLEFSANELERI
Normal Tactiek Defend
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Oberstraß heeft problemen om de bal te vangen. Ruhstorfer rent richting de bal. Ruhstorfer probeert naar een medespeler te passen. Rehmer rent richting de bal. Rehmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Oberstraß bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudweiler verovert de bal door een tackle van achteren. Dudweiler probeert naar een medespeler te passen. Rehmer rent richting de bal. Rehmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pflugradt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga passt de bal in één keer door. Togias is nu in balbezit. Togias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stettmaier met de inworp. Dudweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudweiler geeft de bal voor. Rehmer rent richting de bal. Rehmer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MalchowerSV90 - FUTBOLEFSANELERI 0:1

16e minuut.
Ruhstorfer passt de bal zonder na te denken. Pflugradt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflugradt passt de bal zonder na te denken. Rehmer is nu in balbezit. Rehmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dudweiler is nu in balbezit. Majer onderschept slim de pass. Majer passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby geeft een hoge lob. Arteaga met een sublieme pass. Togias heeft problemen om de bal te vangen. Togias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Togias schiet op doel. Landei probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pöppel zal de hoekschop nemen. Togias maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MalchowerSV90 - FUTBOLEFSANELERI 1:1

39e minuut.
Rehmer probeert naar een medespeler te passen. Dudweiler rent richting de bal. Togias is nu in balbezit. Togias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stettmaier geeft een lange en hoge pass. Dudweiler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majer de bal. Rehmer rent richting de bal. Rehmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MalchowerSV90 46%, FUTBOLEFSANELERI 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MalchowerSV90 - FUTBOLEFSANELERI 1:1

51e minuut.
Kubitschke probeert naar een medespeler te passen. Oberstraß bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberstraß speelt de bal door. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalchowerSV90 - FUTBOLEFSANELERI 2:1

69e minuut.
Ruhstorfer speelt de bal door. Bäuerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias rent richting de bal. Togias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalchowerSV90 - FUTBOLEFSANELERI 3:1

71e minuut.
Majer is nu in balbezit. Bäuerle onderschept slim de pass. Bäuerle probeert naar een medespeler te passen. Rehmer is nu in balbezit. Rehmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Majer is nu in balbezit. Rehmer verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffra begaat een overtreding. Ruffra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MalchowerSV90 48%, FUTBOLEFSANELERI 52%.
MalchowerSV90 - FUTBOLEFSANELERI 3:1