Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnică Timisoara Augsburg FC
eu Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Turowski kan de bal niet met de borst controleren. Turowski geeft de bal voor. Ebert heeft problemen om de bal te vangen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić draait met de bal, schiet en ... Omilade bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnică Timisoara - Augsburg FC 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Szmulewicz de bal. Szmulewicz passt de bal met de wreef. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel. Omilade werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Matzen speelt de bal door. Daar is Männel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Männel probeert naar een medespeler te passen. Schweiger is nu in balbezit. Schweiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ruchay geeft een hoge lob. Szmulewicz kopt de bal weg. Jannke is nu in balbezit. Männel bereikt de bal nog maar net als eerste. Männel schiet op doel. Kijoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gallersdörfer probeert naar een medespeler te passen. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski met een sublieme pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnică Timisoara - Augsburg FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnică Timisoara 50%, Augsburg FC 50%.
Politehnică Timisoara - Augsburg FC 2:0

49e minuut.
Turowski passt de bal in één keer door. Wowereit geeft een lange en hoge pass. Jannke met een sublieme pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnică Timisoara - Augsburg FC 3:0

60e minuut.
Daar is Wowereit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallersdörfer kopt de bal weg. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannke is nu in balbezit. Jannke haalt uit met een fantastische trap. Omilade bokst de bal weg. Daar is Ruetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel. Ruetz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omilade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Baues rent richting de bal. Häger onderschept slim de pass. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Turowski speelt de bal door. Häger is nu in balbezit. Häger probeert naar een medespeler te passen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Omilade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnică Timisoara 44%, Augsburg FC 56%.
Politehnică Timisoara - Augsburg FC 3:0