Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastiffs 1926 SV Passow
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Oelschläger rent richting de bal. Tremmel rent richting de bal. Oelschläger begaat een overtreding. Tremmel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Oelschläger speelt de bal door. Pflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller is nu in balbezit. Pflug rent richting de bal. Pflug schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pflug is nu in balbezit. Pflug speelt de bal door. Weller is nu in balbezit. Weller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastiffs 1926 - SV Passow 1:0

29e minuut.
Pflug verovert de bal door een tackle van achteren. Weller bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflug haalt uit met een fantastische trap. Frankenzipfel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Noske is nu in balbezit. Inworp. Noske met een snelle inworp. Pflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflug draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Oelschläger kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heese met de inworp. Adamietz geeft een lange en hoge pass. Kneuheim heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1926 46%, SV Passow 54%.
Mastiffs 1926 - SV Passow 1:0

50e minuut.
Oelschläger met een sublieme pass. Wetklo is nu in balbezit. Wetklo met een sublieme pass. Weller heeft problemen om de bal te vangen. Weller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Oelschläger rent richting de bal. Tremmel rent richting de bal. Kneuheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremmel verovert de bal door een tackle van achteren. Tremmel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kühnle met een sublieme pass. Oelschläger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschläger probeert naar een medespeler te passen. Weller is nu in balbezit. Weller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastiffs 1926 47%, SV Passow 53%.
Mastiffs 1926 - SV Passow 1:0