Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Oberhaunstadt 1920 FC Werste
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pellacani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Läuter met een snelle inworp. Osswald is nu in balbezit. Osswald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Osswald probeert de bal aan de voet te houden. Trinks rent richting de bal. Mandraflis verovert de bal door een tackle van achteren. Mandraflis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Linß de bal. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mandraflis passt de bal met de wreef. Ðức Huy rent richting de bal. Ðức Huy probeert naar een medespeler te passen. Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Hove draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Peter trapt de bal weg. Lux bereikt de bal nog maar net als eerste. Osswald geeft een hoge lob. Trinks is nu in balbezit. Trinks schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Osswald speelt de bal door. Detsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Detsch passt de bal in één keer door. Osswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Osswald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:0

30e minuut.
Mandraflis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Huy is nu in balbezit. Waldemer begaat een overtreding. Ðức Huy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Hove is nu in balbezit. Hove met een sublieme pass. Juerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez-Manzaneda onderschept slim de pass. Sánchez-Manzaneda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Thiedeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiedeke geeft de bal voor. Voron probeert naar een medespeler te passen. Sánchez-Manzaneda kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez-Manzaneda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Oberhaunstadt 1920 53%, FC Werste 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:1

49e minuut.
Nelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelović geeft een lange en hoge pass. Ludewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez-Manzaneda onderschept slim de pass. Sánchez-Manzaneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:2

55e minuut.
Voron passt de bal met de wreef. Nelović rent richting de bal. Nelović geeft een hoge lob. Hove rent richting de bal. Hove haalt uit met een fantastische trap. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Linß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter probeert naar een medespeler te passen. Habrat geeft een lange en hoge pass. Hove is nu in balbezit. Hove haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sánchez-Manzaneda kopt de bal weg. Daar is Linß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hove rent richting de bal. Hove haalt uit met een fantastische trap. Peter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:3

69e minuut.
Hove passt de bal met de wreef. Detsch rent richting de bal. Voron rent richting de bal. Detsch verovert de bal door een tackle van achteren. Detsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Voron passt de bal zonder na te denken. Nelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelović met een sublieme pass. Hove rent richting de bal. Hove draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:4

88e minuut.
Waldemer rent richting de bal. Waldemer passt de bal in één keer door. Mandraflis bereikt de bal nog maar net als eerste. Osswald onderschept slim de pass. Osswald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Oberhaunstadt 1920 45%, FC Werste 55%.
TSV Oberhaunstadt 1920 - FC Werste 1:4