Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judicial Alert Agevollen FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Capelle rent richting de bal. Jarry onderschept slim de pass. Lecuyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecuyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Agevollen FC 1:0

6e minuut.
Bardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann onderschept slim de pass. Baumann passt de bal zonder na te denken. Cissokho is nu in balbezit. Cissokho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Michon met een sublieme pass. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Armand begaat een overtreding. Armand krijgt een gele kaart. Laslandes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laslandes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cissokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissokho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judicial Alert 46%, Agevollen FC 54%.
Judicial Alert - Agevollen FC 1:0

60e minuut.
Piantoni passt de bal in één keer door. Clavier is nu in balbezit. Cissokho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cissokho krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Michon passt de bal zonder na te denken. Capelle is nu in balbezit. Capelle passt de bal in één keer door. Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vergnes rent richting de bal. Bardin rent richting de bal. Lecuyer verovert de bal door een tackle van achteren. Cissokho rent richting de bal. Cissokho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bardin heeft problemen om de bal te vangen. Lecuyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecuyer speelt de bal door. Cissokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissokho schiet op doel. Gendre bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Jarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarry krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zimny rent richting de bal. Jarry onderschept slim de pass. Frey maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Frey moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Frey schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judicial Alert 34%, Agevollen FC 66%.
Judicial Alert - Agevollen FC 1:0