Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Hamilton FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2874
Hamilton FC Racing Pebrons
Defend Tactiek vvv
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


6e minuut.
Morton speelt de bal door. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Leconte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leconte geeft een hoge lob. Morton geeft de bal voor. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli schiet op doel. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:1

12e minuut.
Ferrand met de inworp. Birk geeft de bal voor. Klungelig pakt Skrzypczyński de bal. Skrzypczyński geeft een lange en hoge pass. Johnen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Coudert is nu in balbezit. Johnen verovert de bal door een tackle van achteren. Emon is nu in balbezit. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cannatelli kopt de bal weg. Johnen rent richting de bal. Johnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:2

23e minuut.
Coudert rent richting de bal. Cannatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cannatelli geeft de bal voor. Johnen rent richting de bal. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Doeltrap. Romano met een harde bal richting middenveld. Koźmiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Johnen de bal. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Romano probeert naar een medespeler te passen. Coat met een sublieme pass. Koźmiński met een sublieme pass. Johnen is nu in balbezit. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Birk kopt de bal weg. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli passt de bal zonder na te denken. Johnen rent richting de bal. Johnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:3

33e minuut.
Vasseur is nu in balbezit. Johnen onderschept slim de pass. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Daar is Coudert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnen is nu in balbezit. Johnen schiet op doel. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Jeannin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:4

38e minuut.
Keruzoré passt de bal met de wreef. Birk is nu in balbezit. Dambach rent richting de bal. Birk onderschept slim de pass. Birk speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:5

40e minuut.
Johnen passt de bal in één keer door. Keruzoré probeert naar een medespeler te passen. Birk speelt de bal door. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:6

41e minuut.
Coudert onderschept slim de pass. Coudert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jeannin de bal. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:7

43e minuut.
Koźmiński kopt de bal weg. Johnen is nu in balbezit. Johnen passt de bal zonder na te denken. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 92%, Racing Pebrons 8%.
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:8

49e minuut.
Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Birk onderschept slim de pass. Birk met een sublieme pass. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ... Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Johnen is nu in balbezit. Johnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:9

50e minuut.
Bousdira met een sublieme pass. Vasseur rent richting de bal. Johnen verovert de bal door een tackle van achteren. Johnen schiet op doel. Romano bokst de bal weg.

53e minuut.
Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jeannin de bal onder controle te krijgen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen geeft een hoge lob. Romano bokst de bal weg. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:10

55e minuut.
Birk met een sublieme pass. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli passt de bal met de wreef. Koźmiński geeft de bal voor. Johnen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:11

63e minuut.
Klungelig pakt Johnen de bal. Skrzypczyński is nu in balbezit. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coudert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:12

64e minuut.
Johnen onderschept slim de pass. Johnen geeft de bal voor. Emon kopt de bal weg. Johnen rent richting de bal. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Birk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birk geeft een lange en hoge pass. Daar is Johnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:13

73e minuut.
Cannatelli onderschept slim de pass. Emon onderschept slim de pass. Emon speelt de bal door. Johnen is nu in balbezit. Johnen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Skrzypczyński met een sublieme pass. Ferrand is nu in balbezit. Birk rent richting de bal. Birk geeft de bal voor. Cannatelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Johnen is nu in balbezit. Johnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:14

76e minuut.
Vasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen is nu in balbezit. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ferrand geeft een hoge lob. Romano speelt de bal door. Birk kopt de bal weg. Johnen rent richting de bal. Johnen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Romano trapt de bal weg. Koźmiński kopt de bal weg. Cannatelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Romano trapt de bal weg van het doel. Birk kopt de bal weg. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 82%, Racing Pebrons 18%.
Hamilton FC - Racing Pebrons 0:14