Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: marseille72 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1701
marseille72 Stade bordelais
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Guyard speelt de bal door. Lemarie rent richting de bal. Fabre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lemarie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaouen neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mouret rent richting de bal. Diaby rent richting de bal. Corbin rent richting de bal. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner haalt uit met een fantastische trap. Corbin heeft problemen om de bal te vangen. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner schiet op doel. Terrien bokst de bal weg.

24e minuut.
Jaouen speelt de bal door. Madec is nu in balbezit. Madec probeert naar een medespeler te passen. Lemarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vinet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filez met de inworp. Madec is nu in balbezit. Madec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Corbin rent richting de bal. Corbin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 49%, Stade bordelais 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marseille72 - Stade bordelais 0:0

56e minuut.
Fleury geeft een hoge lob. Lemarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaouen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarie rent richting de bal. Lemarie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Guyard rent richting de bal. Guyard probeert naar een medespeler te passen. Fleury is nu in balbezit. Jaouen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaouen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Filez verovert de bal door een tackle van achteren. Filez met een sublieme pass. Jaouen is nu in balbezit. Jaouen draait met de bal, schiet en ... Clavier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Stade bordelais 0:1

82e minuut.
Viguier geeft een hoge lob. Bon kopt de bal weg. Guerre is nu in balbezit. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner geeft een hoge lob. Terrien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 42%, Stade bordelais 58%.
marseille72 - Stade bordelais 0:1