Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Toutounes Le Karma FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gamblin rent richting de bal. Gamblin geeft een hoge lob. Clouet heeft problemen om de bal te vangen. Grillon is nu in balbezit. Grillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Godard speelt de bal door. Médina rent richting de bal. Griffon is nu in balbezit. Médina onderschept slim de pass. Médina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lemesle passt de bal met de wreef. Guilloux heeft problemen om de bal te vangen. Guilloux speelt de bal door. Grillon rent richting de bal. Grillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - Le Karma FC 1:0

19e minuut.
Darui geeft de bal voor. Grillon kopt de bal weg. Pierron rent richting de bal. Grillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Godard heeft problemen om de bal te vangen. Gamblin onderschept slim de pass. Gamblin passt de bal in één keer door. Grillon rent richting de bal. Grillon schiet op doel. Blanchet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - Le Karma FC 2:0

35e minuut.
Brion geeft een hoge lob. Blanchet speelt de bal door. Guilloux kopt de bal weg. Daar is Grillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Médina rent richting de bal. Médina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Le Cam de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brulé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Médina probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Toutounes 44%, Le Karma FC 56%.
Les Toutounes - Le Karma FC 2:0

58e minuut.
Mansouri passt de bal zonder na te denken. Godard rent richting de bal. Godard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Médina de bal. Médina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Médina bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard is nu in balbezit. Godard haalt uit met een fantastische trap. Brulé geeft een hoge lob. Médina springt en kopt de bal. Ujlaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sautron met een sublieme pass. Pierron rent richting de bal. Pierron passt de bal zonder na te denken. Grillon rent richting de bal. Grillon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Le Cam kopt de bal weg. Guilloux bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lemesle zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lemesle moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lemesle schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Toutounes 37%, Le Karma FC 63%.
Les Toutounes - Le Karma FC 2:0