Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les barjots en slip Neyaak
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rousselet kopt de bal weg. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard met een sublieme pass. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval haalt uit met een fantastische trap. Jodar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - Neyaak 1:0

8e minuut.
Rousselet speelt de bal door. Daar is Declercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan rent richting de bal. Christanval rent richting de bal. Christanval haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan passt de bal met de wreef. Christanval rent richting de bal. Christanval haalt uit met een fantastische trap. Jodar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les barjots en slip - Neyaak 2:0

19e minuut.
Stéphan verovert de bal door een tackle van achteren. Stéphan met een sublieme pass. Daar is Declercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan rent richting de bal. Conan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vigier rent richting de bal. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange begaat een overtreding. Lange krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vigier controleert de bal met de borst. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigier begaat een overtreding. Leduc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Christanval rent richting de bal. Rousselet onderschept slim de pass. Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lange kan de bal niet met de borst controleren. Maisonneuve verovert de bal door een tackle van achteren. Maisonneuve probeert naar een medespeler te passen. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Gallois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rousselet geeft een hoge lob. Inworp. Prost met de inworp. Conan rent richting de bal. Conan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les barjots en slip 41%, Neyaak 59%.
Les barjots en slip - Neyaak 2:0

56e minuut.
Duchesne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prost met de inworp. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Declercq met een sublieme pass. Mayer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conan. Conan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Conan passt de bal in één keer door. Christanval is nu in balbezit. Brunel bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval onderschept slim de pass. Christanval schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stéphan rent richting de bal. Conan begaat een overtreding. Stéphan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mayer met een snel genomen vrije trap. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les barjots en slip 44%, Neyaak 56%.
Les barjots en slip - Neyaak 2:0