Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: zielonozolci Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2799
zielonozolci FC Sanchid
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry verovert de bal door een tackle van achteren. Séry probeert naar een medespeler te passen. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bouvet probeert naar een medespeler te passen. Dembélé rent richting de bal. Dembélé speelt de bal door. Séry is nu in balbezit. Séry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gress is nu in balbezit. Séry verovert de bal door een tackle van achteren. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zielonozolci - FC Sanchid 1:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Fiévet de bal onder controle te krijgen. Dembélé bereikt de bal nog maar net als eerste. Brière tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dembélé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Mougin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa passt de bal zonder na te denken. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zielonozolci 55%, FC Sanchid 45%.
zielonozolci - FC Sanchid 1:0

79e minuut.
Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu verovert de bal door een tackle van achteren. Cornu passt de bal met de wreef. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tardy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Périn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry geeft een lange en hoge pass. Bertrand-Demanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zielonozolci 44%, FC Sanchid 56%.
zielonozolci - FC Sanchid 1:0