Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:53
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Bargy Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2859
MONTAGNARDS FC fc flaumont
532 Tactiek Sweep
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Curyl probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Georget neemt de hoekschop. Laferrera rent richting de bal. Laferrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Laporte geeft een hoge lob. Gaubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaubert geeft een hoge lob. Laferrera is nu in balbezit. Laferrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniec haalt uit met een fantastische trap. Lafont maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:1

24e minuut.
Georget speelt de bal door. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniec speelt de bal door. Laferrera rent richting de bal. Laferrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leniec heeft problemen om de bal te vangen. Curyl is nu in balbezit. Leniec verovert de bal door een tackle van achteren. Leniec schiet op doel. Lafont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:2

36e minuut.
Curyl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georget zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leniec rent richting de bal. Leniec schiet op doel. Lafont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curyl is nu in balbezit. Laferrera onderschept slim de pass. Laferrera schiet op doel. Lafont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:3

41e minuut.
Kenner met een snelle inworp. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto passt de bal met de wreef. Leniec rent richting de bal. Leniec haalt uit met een fantastische trap. Lafont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Laferrera onderschept slim de pass. Laferrera passt de bal in één keer door. Leniec is nu in balbezit. Leniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONTAGNARDS FC 62%, fc flaumont 38%.
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:4

56e minuut.
Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster geeft een lange en hoge pass. Gaubert heeft problemen om de bal te vangen. Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesto probeert naar een medespeler te passen. Laferrera is nu in balbezit. Laferrera haalt uit met een fantastische trap. Lafont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kenner met de inworp. Trezeguet is nu in balbezit. Anne onderschept slim de pass. Kenner onderschept slim de pass. Kenner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pesto speelt de bal door. Leniec heeft problemen om de bal te vangen. Leniec probeert naar een medespeler te passen. Laferrera rent richting de bal. Laferrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Georget verovert de bal door een tackle van achteren. Georget geeft een lange en hoge pass. Daar is Pesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laferrera is nu in balbezit. Laferrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Buia trapt de bal weg van het doel. Pesto kopt de bal weg. Gaubert heeft problemen om de bal te vangen. Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:5

72e minuut.
Lafont trapt de bal weg. Georget is nu in balbezit. Georget passt de bal zonder na te denken. Leniec rent richting de bal. Leniec haalt uit met een fantastische trap. Lafont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laferrera is nu in balbezit. Laferrera haalt uit met een fantastische trap. Lafont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bruneau probeert naar een medespeler te passen. Pesto rent richting de bal. Pesto geeft de bal voor. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Curyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leniec is nu in balbezit. Leniec schiet op doel. Stievenard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lafont probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Laferrera geeft een lange en hoge pass. Pesto is nu in balbezit. Pesto geeft de bal voor. Daar is Gaubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laferrera is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Curyl passt de bal in één keer door. Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster geeft de bal voor. Leniec is nu in balbezit. Leniec haalt uit met een fantastische trap. Lafont bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Georget zal de hoekschop nemen. Lafont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laferrera rent richting de bal. Laferrera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto is nu in balbezit. Pesto speelt de bal door. Leniec rent richting de bal. Leniec schiet op doel. Lafont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laferrera rent richting de bal. Laferrera haalt uit met een fantastische trap. Lafont bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONTAGNARDS FC 65%, fc flaumont 35%.
MONTAGNARDS FC - fc flaumont 0:5