Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:53
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Goulamas FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2881
Goulamas FC PSGzak
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lemar probeert naar een medespeler te passen. Chambon met een sublieme pass. Gosselin rent richting de bal. Gosselin speelt de bal door. Lemar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Skiba is nu in balbezit. Skiba passt de bal met de wreef. Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - PSGzak 1:0

12e minuut.
Bianchi passt de bal in één keer door. Kress rent richting de bal. Bègue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bègue krijgt een gele kaart. Kress raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kress kan niet meer verder spelen. Rey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 47%, PSGzak 53%.
Goulamas FC - PSGzak 1:0

46e minuut.
Pollet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lallemand komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallemand probeert naar een medespeler te passen. Herbin heeft problemen om de bal te vangen. Herbin schiet op doel. Lacoste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardon onderschept slim de pass. Cardon geeft een hoge lob. Chambon rent richting de bal. Chambon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lacoste met een harde bal richting middenveld. Blondeau heeft problemen om de bal te vangen. Lallemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbin is nu in balbezit. Herbin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Firoud probeert naar een medespeler te passen. Lallemand is nu in balbezit. Lallemand passt de bal zonder na te denken. Herbin rent richting de bal. Herbin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gosselin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 61%, PSGzak 39%.
Goulamas FC - PSGzak 1:0