Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: FC Tragique Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2429
FC Tragique Louna Elbe FC
4-4-3-2-1-0 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Armand verovert de bal door een tackle van achteren. Armand probeert naar een medespeler te passen. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Louna Elbe FC 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Salmon de bal. Turpin rent richting de bal. Salmon verovert de bal door een tackle van achteren. Salmon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grondin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussaoui onderschept slim de pass. Moussaoui draait met de bal, schiet en ... Salmon is nu in balbezit. Salmon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Louna Elbe FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 34%, Louna Elbe FC 66%.
FC Tragique - Louna Elbe FC 2:0

59e minuut.
Vigier speelt de bal door. Klungelig pakt Herbin de bal. Turpin begaat een overtreding. Turpin krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Charbonnier geeft een lange en hoge pass. Vigier kopt de bal weg. Klungelig pakt Grondin de bal. Moussaoui is nu in balbezit. Moussaoui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chardar met een sublieme pass. Daar is Grondin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grondin geeft een hoge lob. Daar is Salmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moussaoui onderschept slim de pass. Charbonnier is nu in balbezit. Moussaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Armand rent richting de bal. Armand geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 33%, Louna Elbe FC 67%.
FC Tragique - Louna Elbe FC 2:0