Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Louna Elbe FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2681
Louna Elbe FC los יהוהos del sol
Normal Tactiek hihihi
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.1
average Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Renault passt de bal met de wreef. Tusseau rent richting de bal. Tusseau met een sublieme pass. Cariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louna Elbe FC - los יהוהos del sol 0:1

17e minuut.
Jolly passt de bal met de wreef. Vial rent richting de bal. Vial passt de bal in één keer door. Cariou is nu in balbezit. Cariou haalt uit met een fantastische trap. Antunès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dedieu geeft de bal voor. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau passt de bal zonder na te denken. Cariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louna Elbe FC - los יהוהos del sol 0:2

30e minuut.
Renault passt de bal zonder na te denken. Vallée is nu in balbezit. Vallée geeft de bal voor. Cariou rent richting de bal. Cariou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Louna Elbe FC - los יהוהos del sol 0:3

40e minuut.
N`Gotty probeert naar een medespeler te passen. Lourenco rent richting de bal. Lourenco passt de bal in één keer door. Cariou rent richting de bal. Cariou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louna Elbe FC 53%, los יהוהos del sol 47%.
Louna Elbe FC - los יהוהos del sol 0:3

47e minuut.
Lourenco geeft een hoge lob. Tusseau probeert de bal met de borst te controleren. Tusseau speelt de bal door. Klungelig pakt Cariou de bal. Cariou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tusseau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renault bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariou onderschept slim de pass. Cariou draait met de bal, schiet en ... Antunès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Yahiaoui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinet met een snelle inworp. Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Jolly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louna Elbe FC - los יהוהos del sol 1:3

58e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Lourenco geeft een hoge lob. Cariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariou haalt uit met een fantastische trap. Antunès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dedieu trapt de bal weg van het doel. Lourenco heeft problemen om de bal te vangen. Lourenco geeft de bal voor. Cariou rent richting de bal. Cariou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cosson met een snelle inworp. Vallée is nu in balbezit. Jolly maakt een afschuwelijke overtreding. Jolly krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vallée is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yahiaoui met een snel genomen vrije trap. Cariou probeert de bal met de borst te controleren. Grondin is nu in balbezit. Cariou verovert de bal door een tackle van achteren. Cariou schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louna Elbe FC 61%, los יהוהos del sol 39%.
Louna Elbe FC - los יהוהos del sol 1:3