Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Nancy-Lorraine FCSR Obernai
Normal Tactiek Allez, Salut !
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 46.8
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Simonnet onderschept slim de pass. Diomède verovert de bal door een tackle van achteren. Diomède met een sublieme pass. Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 1:0

12e minuut.
Brisson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Besnier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samson is nu in balbezit. Samson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson passt de bal met de wreef. Neveu is nu in balbezit. Neveu haalt uit met een fantastische trap. Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 2:0

16e minuut.
Dembélé rent richting de bal. Dembélé speelt de bal door. Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Forestier de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 3:0

35e minuut.
Simonnet is nu in balbezit. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson speelt de bal door. Neveu rent richting de bal. Neveu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Samson rent richting de bal. Samson passt de bal met de wreef. Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 4:0

43e minuut.
Joubert rent richting de bal. Joubert probeert naar een medespeler te passen. Neveu rent richting de bal. Neveu draait met de bal, schiet en ... Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 5:0

45e minuut.
Besnier onderschept slim de pass. Besnier passt de bal in één keer door. Neveu rent richting de bal. Neveu draait met de bal, schiet en ... Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Nancy-Lorraine 31%, FCSR Obernai 69%.
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 5:0

50e minuut.
Besnier probeert naar een medespeler te passen. Samson rent richting de bal. Samson passt de bal zonder na te denken. Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu haalt uit met een fantastische trap. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Besnier met de inworp. Simonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Simonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet met een sublieme pass. Besnier rent richting de bal. Besnier speelt de bal door. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neveu is nu in balbezit. Neveu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 6:0

79e minuut.
Passi speelt de bal door. Besnier speelt de bal door. Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu schiet op doel. Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Forestier onderschept slim de pass. Forestier geeft een lange en hoge pass. Turpin kopt de bal weg. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson draait met de bal, schiet en ... Dembélé bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembélé haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Daar is Lechantre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepetit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besnier is nu in balbezit. Besnier speelt de bal door. Forestier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Nancy-Lorraine 22%, FCSR Obernai 78%.
AS Nancy-Lorraine - FCSR Obernai 6:0