Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:51
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Weinbourg FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2832
Weinbourg FC MG4L
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Moine rent richting de bal. Moine geeft een hoge lob. Lepetit rent richting de bal. Lepetit draait met de bal, schiet en ... Bosc heeft problemen om de bal te vangen. Le Coz bokst de bal weg.

5e minuut.
Fauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft de bal voor. Bosc rent richting de bal. Bosc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Guyon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guyon raakt geblesseerd tijdens het duel. Guyon met een snel genomen vrije trap. Varlet is nu in balbezit. Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeux haalt uit met een fantastische trap. Marion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - MG4L 1:0

26e minuut.
Szczepaniak geeft een lange en hoge pass. Gilles rent richting de bal. Delcourt begaat een overtreding. Delcourt krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Varlet rent richting de bal. Varlet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bosc de bal. Bosc schiet op doel. Lefrançois probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szczepaniak neemt de hoekschop. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine draait met de bal, schiet en ... Le Coz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boli is nu in balbezit. Boli probeert naar een medespeler te passen. Voyeux rent richting de bal. Voyeux haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Varlet de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 47%, MG4L 53%.
Weinbourg FC - MG4L 1:0

68e minuut.
Lucas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauvel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - MG4L 2:0

72e minuut.
Szczepaniak met een sublieme pass. Foulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulon passt de bal zonder na te denken. Fauvel rent richting de bal. Fauvel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - MG4L 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 39%, MG4L 61%.
Weinbourg FC - MG4L 3:0