Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les zèbres en pantoufles Plérin sur mer FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Vergne verovert de bal door een tackle van achteren. Vergne haalt uit met een fantastische trap. Rémy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lévesque zal de hoekschop nemen. Mattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clair is nu in balbezit. Clair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - Plérin sur mer FC 1:0

18e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Vergne verovert de bal door een tackle van achteren. Vergne geeft de bal voor. Clair is nu in balbezit. Clair schiet op doel. Mattler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nourry is nu in balbezit. Nourry met een sublieme pass. Clair is nu in balbezit. Clair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - Plérin sur mer FC 2:0

23e minuut.
Vergne bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier onderschept slim de pass. Charrier probeert naar een medespeler te passen. Clair rent richting de bal. Clair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - Plérin sur mer FC 3:0

35e minuut.
Charrier is nu in balbezit. Vergne onderschept slim de pass. Raimbault bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergne verovert de bal door een tackle van achteren. Vergne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 42%, Plérin sur mer FC 58%.
Les zèbres en pantoufles - Plérin sur mer FC 3:0

61e minuut.
Charrier is nu in balbezit. Charrier passt de bal zonder na te denken. Henric heeft problemen om de bal te vangen. Henric geeft een lange en hoge pass. Pagès maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nourry probeert naar een medespeler te passen. Vergne heeft problemen om de bal te vangen. Rio is nu in balbezit. Nourry verovert de bal door een tackle van achteren. Nourry haalt uit met een fantastische trap. Mattler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clair is nu in balbezit. Clair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - Plérin sur mer FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 31%, Plérin sur mer FC 69%.
Les zèbres en pantoufles - Plérin sur mer FC 4:0