Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15783
HURRICANRANA SalvatiBrazil
ORTO MUSO Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
63 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 18.9
outstanding Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Urteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Urteaga geeft een lange en hoge pass. de la Chica kopt de bal weg. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Herout passt de bal zonder na te denken. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ingrami rent richting de bal. Ingrami passt de bal met de wreef. Kmiecik rent richting de bal. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 1:0

11e minuut.
de la Chica passt de bal in één keer door. Herout is nu in balbezit. Herout geeft een hoge lob. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kmiecik kopt de bal weg. Daar is de la Chica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Chica passt de bal in één keer door. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 2:0

13e minuut.
Borraccio rent richting de bal. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Ravanelli probeert naar een medespeler te passen. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 3:0

14e minuut.
Cozaneale probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faedda de bal. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Zaborski met de inworp. Kmiecik speelt de bal door. Ravanelli rent richting de bal. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 4:0

19e minuut.
de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica passt de bal in één keer door. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 5:0

20e minuut.
Cozaneale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Faedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farsi rent richting de bal. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rondanina is nu in balbezit. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Knochenbrecher speelt de bal door. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kmiecik onderschept slim de pass. Ravanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik onderschept slim de pass. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Armadi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herout geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Knochenbrecher maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal met de wreef. Urteaga speelt de bal door. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ingrami geeft een hoge lob. Herout is nu in balbezit. Kmiecik is nu in balbezit. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
de la Chica rent richting de bal. de la Chica probeert naar een medespeler te passen. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 6:0

29e minuut.
Herout met de inworp. Farsi is nu in balbezit. Kmiecik begaat een overtreding. Kmiecik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Aset probeert naar een medespeler te passen. Knochenbrecher is nu in balbezit. Ravanelli is nu in balbezit. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Armadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Farsi de bal. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel. Borraccio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 7:0

33e minuut.
Cozaneale probeert naar een medespeler te passen. Farsi rent richting de bal. Farsi speelt de bal door. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 8:0

36e minuut.
de la Chica kopt de bal weg. Knochenbrecher rent richting de bal. Ingrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Urteaga met een sublieme pass. Herout rent richting de bal. Kmiecik met een sublieme pass. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Faedda is nu in balbezit. Urteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 9:0

43e minuut.
Fioresi rent richting de bal. Herout onderschept slim de pass. Herout passt de bal met de wreef. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 12%, SalvatiBrazil 88%.
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 10:0

46e minuut.
Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher passt de bal zonder na te denken. Kmiecik speelt de bal door. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 11:0

47e minuut.
Farsi is nu in balbezit. de la Chica rent richting de bal. Rondanina is nu in balbezit. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Urteaga met een sublieme pass. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 12:0

52e minuut.
Klungelig pakt Faedda de bal. Šagovnović speelt de bal door. Herout probeert naar een medespeler te passen. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aquila bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica onderschept slim de pass. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 13:0

55e minuut.
Kmiecik passt de bal in één keer door. Herout probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Armadi met een sublieme pass. de la Chica kopt de bal weg. Daar is Knochenbrecher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 14:0

57e minuut.
de la Chica is nu in balbezit. Knochenbrecher is nu in balbezit. de la Chica rent richting de bal. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 15:0

60e minuut.
Herout met de inworp. de la Chica met een sublieme pass. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 16:0

61e minuut.
Knochenbrecher heeft problemen om de bal te vangen. Knochenbrecher passt de bal met de wreef. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 17:0

62e minuut.
Faedda is nu in balbezit. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica passt de bal zonder na te denken. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aquila trapt de bal weg van het doel. Faedda kopt de bal weg. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Herout passt de bal in één keer door. Knochenbrecher rent richting de bal. Ingrami is nu in balbezit. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Herout met de inworp. Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović met een sublieme pass. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica schiet op doel. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Chica is nu in balbezit. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ingrami de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 18:0

69e minuut.
Daar is de la Chica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Chica passt de bal met de wreef. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 19:0

70e minuut.
Cozaneale probeert naar een medespeler te passen. Faedda rent richting de bal. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Urteaga is nu in balbezit. Urteaga passt de bal in één keer door. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is de la Chica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal met de wreef. Urteaga is nu in balbezit. Urteaga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de la Chica verovert de bal door een tackle van achteren. de la Chica passt de bal met de wreef. Daar is Knochenbrecher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 20:0

76e minuut.
Rondanina geeft een hoge lob. Faedda kopt de bal weg. Urteaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Knochenbrecher de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Armadi met een harde bal richting middenveld. Kmiecik kopt de bal weg. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Chica bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 21:0

79e minuut.
Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Herout is nu in balbezit. Herout geeft een lange en hoge pass. de la Chica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Herout is nu in balbezit. Herout speelt de bal door. Kmiecik speelt de bal door. de la Chica rent richting de bal. de la Chica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Armadi trapt de bal weg. Klungelig pakt Farsi de bal. Rondanina rent richting de bal. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
de la Chica geeft een lange en hoge pass. Daar is Ingrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 22:0

85e minuut.
Herout met een snelle inworp. Faedda rent richting de bal. Šagovnović verovert de bal door een tackle van achteren. Šagovnović geeft de bal voor. Knochenbrecher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 23:0

86e minuut.
de la Chica passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kmiecik de bal. Farsi is nu in balbezit. de la Chica onderschept slim de pass. de la Chica haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Urteaga met een sublieme pass. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 5%, SalvatiBrazil 95%.
HURRICANRANA - SalvatiBrazil 23:0