Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese Lucchirpool
Termopili A Tactiek vediamo
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.6 gemiddelde waardering 60
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Zuffetti geeft de bal voor. Ahumada is nu in balbezit. Vaz rent richting de bal. Nørgård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørgård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vaz onderschept slim de pass. Vaz geeft de bal voor. Brero is nu in balbezit. Brero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Massaro is nu in balbezit. Massaro speelt de bal door. Nørgård speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mondini met een harde bal richting middenveld. Świerczok kopt de bal weg. Chadwick heeft problemen om de bal te vangen. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Xanbutayev probeert naar een medespeler te passen. Maniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniatis speelt de bal door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soghomonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero verovert de bal door een tackle van achteren. Brero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Lucchirpool 1:0

23e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok passt de bal in één keer door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Marynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz geeft een hoge lob. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Chadwick met de inworp. Maniatis geeft een lange en hoge pass. Lendoiro kopt de bal weg. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Korir met een sublieme pass. Świerczok rent richting de bal. Świerczok met een sublieme pass. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada schiet op doel. Mondini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Nørgård rent richting de bal. Nørgård passt de bal zonder na te denken. Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lendoiro kopt de bal weg. Daar is Massaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brero is nu in balbezit. Brero schiet op doel. Korir probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Lucchirpool 2:0

42e minuut.
Lemański is nu in balbezit. Lemański passt de bal met de wreef. Nørgård geeft een lange en hoge pass. Ahumada heeft problemen om de bal te vangen. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Mondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 51%, Lucchirpool 49%.
Fc Rovezzanese - Lucchirpool 2:0

48e minuut.
Fritzner speelt de bal door. Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård passt de bal met de wreef. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Maniatis rent richting de bal. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki passt de bal in één keer door. Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro schiet op doel. Korir bokst de bal weg. Brero rent richting de bal. Brero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Lucchirpool 3:0

50e minuut.
Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffetti rent richting de bal. Zuffetti geeft een hoge lob. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniatis met een snelle inworp. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki geeft een hoge lob. Brero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Chadwick de bal. Chadwick geeft een hoge lob. Brero rent richting de bal. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro schiet op doel. Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Soghomonyan rent richting de bal. Lendoiro onderschept slim de pass. Lendoiro passt de bal met de wreef. Brero is nu in balbezit. Brero schiet op doel. Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Fritzner passt de bal met de wreef. Lemański rent richting de bal. Zizi maakt een afschuwelijke overtreding. Zizi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lemański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massaro met een snel genomen vrije trap. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniatis geeft de bal voor. Kraft onderschept slim de pass. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Korir bokst de bal weg. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Brero de bal. Brero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Xanbutayev passt de bal in één keer door. Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro geeft een hoge lob. Brero is nu in balbezit. Brero haalt uit met een fantastische trap. Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Siekierecki kopt de bal weg. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massaro. Massaro krijgt een gele kaart. Brero raakt geblesseerd tijdens het duel. Brero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Re Calegari met een sublieme pass. Chadwick geeft de bal voor. Świerczok kopt de bal weg. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Maniatis rent richting de bal. Maniatis passt de bal met de wreef. Massaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero verovert de bal door een tackle van achteren. Brero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Chadwick geeft een hoge lob. Massaro is nu in balbezit. Brero verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Korir bokst de bal weg.

82e minuut.
Maniatis passt de bal met de wreef. Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro passt de bal met de wreef. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maniatis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xanbutayev de bal. Xanbutayev geeft een lange en hoge pass. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel. Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 40%, Lucchirpool 60%.
Fc Rovezzanese - Lucchirpool 3:0