Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W.L.F. Team Palazzolo FC
1 Tactiek 541 prova
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Dimofte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Setikovský met de inworp. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Çeşmeci passt de bal met de wreef. Calamela probeert de bal aan de voet te houden. Allen geeft de bal voor. Tauss rent richting de bal. Tauss draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Calamela geeft een hoge lob. Brisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś geeft de bal voor. Van Gijseghem springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Tysiąc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vossen rent richting de bal. Tauss verovert de bal door een tackle van achteren. Tauss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Palazzolo FC 1:0

44e minuut.
Allen probeert de bal aan de voet te houden. Kviliūnas is nu in balbezit. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
W.L.F. Team - Palazzolo FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 58%, Palazzolo FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
W.L.F. Team - Palazzolo FC 1:1

46e minuut.
Tempesta komt het veld opgelopen. Aufdenblatten komt het veld opgelopen. Stoksik komt het veld opgelopen. Stange komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Setikovský met de inworp. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Palazzolo FC 1:2

48e minuut.
Curuś probeert naar een medespeler te passen. Wernecki speelt de bal door. Setikovský speelt de bal door. Tempesta rent richting de bal. Tempesta draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Van Gijseghem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tøsse komt het veld opgelopen. Tøsse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curuś is nu in balbezit. Curuś geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Curuś passt de bal zonder na te denken. Bylok rent richting de bal. Bylok passt de bal met de wreef. Killeen rent richting de bal. Killeen schiet op doel. Relvas bokst de bal weg.

60e minuut.
Calamela rent richting de bal. Tøsse verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tøsse verovert de bal door een tackle van achteren. Tøsse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Stange de bal. Buitenspel voor Killeen. Goede buitenspelval van de verdediging. Wernecki neemt vlug de vrije trap. Aufdenblatten rent richting de bal. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskadourakis probeert naar een medespeler te passen. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel. Wernecki probeert de bal aan de voet te houden. Relvas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Miauczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tøsse is nu in balbezit. Tøsse geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vossen geeft de bal voor. Inworp. Allen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calamela geeft een lange en hoge pass. Aufdenblatten krijgt zijn hoofd ertegen. Ćulibrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wernecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Miauczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tøsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Stange kan de bal niet met de borst controleren. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen draait met de bal, schiet en ... Relvas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bylok probeert naar een medespeler te passen. Curuś met een sublieme pass. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen is nu in balbezit. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Relvas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 43%, Palazzolo FC 57%.
W.L.F. Team - Palazzolo FC 1:2