Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina SalvatiBrazil
442-forse Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
61 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 19.5
incredible Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Lardieri passt de bal met de wreef. Tassoni is nu in balbezit. Tassoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bähringer de bal. Bähringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 1:0

3e minuut.
Holgersen rent richting de bal. Holgersen geeft de bal voor. Tassoni kopt de bal weg. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Aquila trapt de bal weg. Lardieri kopt de bal weg. Bähringer controleert de bal met de borst. Bähringer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Armadi trapt de bal weg. Tassoni kopt de bal weg. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Farsi rent richting de bal. Tassoni onderschept slim de pass. Tassoni probeert naar een medespeler te passen. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer schiet op doel. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 2:0

9e minuut.
Sabini heeft problemen om de bal te vangen. Sabini passt de bal in één keer door. Lardieri heeft problemen om de bal te vangen. Lardieri geeft een lange en hoge pass. Berescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Armadi bokst de bal weg. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer draait met de bal, schiet en ... Armadi bokst de bal weg. Ingrami heeft problemen om de bal te vangen. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 3:0

11e minuut.
Holgersen met een sublieme pass. Lardieri is nu in balbezit. Lardieri passt de bal met de wreef. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ingrami kopt de bal weg. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 4:0

20e minuut.
Cozaneale bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Czaszyn geeft de bal voor. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 5:0

21e minuut.
Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu onderschept slim de pass. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 6:0

22e minuut.
Cozaneale is nu in balbezit. Sabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini passt de bal met de wreef. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Holgersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lardieri probeert naar een medespeler te passen. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 7:0

28e minuut.
Sabini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassoni probeert de bal met de borst te controleren. Tassoni met een sublieme pass. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Armadi trapt de bal weg. Tassoni kopt de bal weg. Bähringer is nu in balbezit. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 8:0

31e minuut.
Farsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini verovert de bal door een tackle van achteren. Sabini passt de bal zonder na te denken. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Armadi trapt de bal weg. Bähringer kan de bal niet met de borst controleren. Bähringer passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farsi is nu in balbezit. Bähringer onderschept slim de pass. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 9:0

33e minuut.
Faedda heeft problemen om de bal te vangen. Faedda speelt de bal door. Sabini met een sublieme pass. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer schiet op doel. Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sabini neemt de hoekschop. Berescu springt en kopt de bal. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sabini met een sublieme pass. Lardieri heeft problemen om de bal te vangen. Lardieri speelt de bal door. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 10:0

38e minuut.
Tassoni speelt de bal door. Klungelig pakt Lardieri de bal. Lardieri probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 11:0

40e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ravanelli de bal onder controle te krijgen. Holgersen rent richting de bal. Holgersen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tassoni probeert de bal met de borst te controleren. Tassoni passt de bal met de wreef. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 12:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holgersen neemt de hoekschop. Tassoni probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 17%, SalvatiBrazil 83%.
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 12:0

46e minuut.
Bähringer passt de bal zonder na te denken. Sabini is nu in balbezit. Sabini passt de bal met de wreef. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer schiet op doel. Armadi bokst de bal weg.

49e minuut.
Lardieri is nu in balbezit. Lardieri met een sublieme pass. Aquila is nu in balbezit. Bähringer onderschept slim de pass. Bähringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 13:0

50e minuut.
Faedda is nu in balbezit. Lardieri onderschept slim de pass. Lardieri geeft de bal voor. Bähringer rent richting de bal. Bähringer draait met de bal, schiet en ... Armadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ingrami kopt de bal weg. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen geeft een hoge lob. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Czaszyn probeert naar een medespeler te passen. Holgersen speelt de bal door. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 14:0

57e minuut.
Aquila verovert de bal door een tackle van achteren. Lardieri onderschept slim de pass. Lardieri met een sublieme pass. Bähringer heeft problemen om de bal te vangen. Bähringer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 15:0

60e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Lardieri is nu in balbezit. Lardieri speelt de bal door. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bähringer kopt de bal weg. Holgersen probeert de bal aan de voet te houden. Lardieri speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Rondanina de bal. Bähringer rent richting de bal. Bähringer probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tassoni geeft de bal voor. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu met een sublieme pass. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 16:0

67e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... Ingrami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bähringer rent richting de bal. Bähringer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Aquila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bähringer rent richting de bal. Bähringer schiet op doel. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 17:0

69e minuut.
Tassoni passt de bal zonder na te denken. Lardieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardieri passt de bal in één keer door. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer schiet op doel. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 18:0

71e minuut.
Holgersen geeft een lange en hoge pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal met de wreef. Bähringer rent richting de bal. Bähringer schiet op doel. Paal! Holgersen kopt de bal weg. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 19:0

72e minuut.
Cozaneale rent richting de bal. Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lardieri. Lardieri krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen probeert naar een medespeler te passen. Rondanina met een sublieme pass. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. Armadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ingrami trapt de bal weg van het doel. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rondanina krijgt een gele kaart. Bähringer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tassoni met een snel genomen vrije trap. Bähringer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Vanczák passt de bal zonder na te denken. Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal met de wreef. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vanczák kopt de bal weg. Tassoni kan de bal niet met de borst controleren. Tassoni met een sublieme pass. Bähringer rent richting de bal. Bähringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 20:0

86e minuut.
Rondanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini verovert de bal door een tackle van achteren. Sabini probeert naar een medespeler te passen. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ingrami is nu in balbezit. Ingrami geeft de bal voor. Micali speelt de bal door. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 21:0

89e minuut.
Ravanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen onderschept slim de pass. Holgersen geeft een hoge lob. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 13%, SalvatiBrazil 87%.
Polisportiva Juventina - SalvatiBrazil 21:0