Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SalvatiBrazil Lucchirpool
Normal Tactiek vediamo
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Rondanina geeft de bal voor. Chyliński rent richting de bal. Chyliński speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:1

7e minuut.
Fritzner geeft een hoge lob. Borraccio kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valoyes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ahumada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingrami is nu in balbezit. Lemański onderschept slim de pass. Lemański schiet op doel. Armadi bokst de bal weg. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:2

10e minuut.
Fritzner onderschept slim de pass. Fritzner met een sublieme pass. Ahumada heeft problemen om de bal te vangen. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:3

12e minuut.
Valoyes met een sublieme pass. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński passt de bal met de wreef. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Fioresi onderschept slim de pass. Fioresi met een sublieme pass. Fritzner rent richting de bal. Fritzner haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Fritzner de bal. Fritzner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valoyes de bal. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Fritzner geeft een lange en hoge pass. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:4

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fritzner zal de hoekschop nemen. Re Calegari kopt de bal weg. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Fioresi de bal. Fritzner rent richting de bal. Fritzner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valoyes neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lemański de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Armadi bokst de bal weg. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:6

24e minuut.
Fritzner speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada passt de bal in één keer door. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ahumada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seminara komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Fritzner met een snelle inworp. Chyliński met een sublieme pass. Seminara rent richting de bal. Seminara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:7

28e minuut.
Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ingrami de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:8

29e minuut.
Farsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński passt de bal in één keer door. Seminara rent richting de bal. Seminara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ingrami de bal. Borraccio is nu in balbezit. Seminara verovert de bal door een tackle van achteren. Seminara schiet op doel. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:9

32e minuut.
Ingrami geeft de bal voor. Kraft kopt de bal weg. Ingrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Seminara onderschept slim de pass. Seminara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:10

35e minuut.
Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes rent richting de bal. Lemański rent richting de bal. Valoyes geeft de bal voor. Seminara maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rondanina heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński passt de bal met de wreef. Seminara is nu in balbezit. Seminara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:11

37e minuut.
Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. Soghomonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soghomonyan geeft de bal voor. Seminara is nu in balbezit. Seminara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:12

41e minuut.
Faedda heeft problemen om de bal te vangen. Seminara onderschept slim de pass. Aquila rent richting de bal. Seminara verovert de bal door een tackle van achteren. Seminara haalt uit met een fantastische trap. Armadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Fritzner onderschept slim de pass. Fritzner geeft een lange en hoge pass. Seminara kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemański de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SalvatiBrazil 90%, Lucchirpool 10%.
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:13

46e minuut.
Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal in één keer door. Lemański heeft problemen om de bal te vangen. Lemański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Seminara is nu in balbezit. Ingrami verovert de bal door een tackle van achteren. Ingrami probeert naar een medespeler te passen. Lemański heeft problemen om de bal te vangen. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Soghomonyan geeft een lange en hoge pass. Ingrami kopt de bal weg. Farsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fritzner rent richting de bal. Fritzner probeert naar een medespeler te passen. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Seminara is nu in balbezit. Seminara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Aquila kopt de bal weg. Valoyes speelt de bal door. Seminara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seminara draait met de bal, schiet en ... Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:14

62e minuut.
Lemański rent richting de bal. Seminara bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Seminara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seminara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:15

63e minuut.
Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński passt de bal in één keer door. Seminara is nu in balbezit. Seminara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes passt de bal zonder na te denken. Lemański is nu in balbezit. Seminara rent richting de bal. Seminara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:16

66e minuut.
Rondanina onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritzner met de inworp. Klungelig pakt Chyliński de bal. Chyliński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seminara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seminara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:17

68e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft een lange en hoge pass. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:18

71e minuut.
Seminara kopt de bal weg. Lemański rent richting de bal. Ingrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański draait met de bal, schiet en ... Armadi bokst de bal weg. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:19

72e minuut.
Chyliński onderschept slim de pass. Fritzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzner speelt de bal door. Seminara rent richting de bal. Seminara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:20

78e minuut.
Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio geeft de bal voor. Świerczok speelt de bal door. Klungelig pakt Lemański de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Armadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seminara heeft problemen om de bal te vangen. Seminara haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Fioresi passt de bal zonder na te denken. Fritzner met een sublieme pass. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Seminara is nu in balbezit. Seminara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:21

83e minuut.
Doeltrap. Armadi trapt de bal weg. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes passt de bal zonder na te denken. Seminara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:22

85e minuut.
Chyliński speelt de bal door. Fritzner controleert de bal met de borst. Fritzner passt de bal in één keer door. Seminara rent richting de bal. Seminara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Soghomonyan rent richting de bal. Soghomonyan geeft een hoge lob. Seminara is nu in balbezit. Seminara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:23

90e minuut.
Rondanina is nu in balbezit. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński geeft de bal voor. Seminara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seminara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SalvatiBrazil 89%, Lucchirpool 11%.
SalvatiBrazil - Lucchirpool 0:23