Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capiscione Gobbo
serie B d Tactiek 4-4-2 quadrato
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Archip passt de bal in één keer door. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung rent richting de bal. Neculau is nu in balbezit. Neculau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Fininho rent richting de bal. De Bruyn begaat een overtreding. Fininho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragóner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ziemnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fininho rent richting de bal. Fininho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 0:1

10e minuut.
Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosco met een snel genomen vrije trap. Mlinarević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Archip met een snelle inworp. De Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn geeft de bal voor. Neculau krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capiscione - Gobbo 1:1

20e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft een lange en hoge pass. Ursprung kopt de bal weg. Neculau rent richting de bal. Neculau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 2:1

22e minuut.
Archip neemt de hoekschop. Daar is Avagianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzewiński met een sublieme pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Bertinato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 3:1

23e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Mlinarević verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinarević passt de bal met de wreef. Daar is Fininho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fininho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archip met de inworp. De Bruyn geeft een hoge lob. Neculau krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ursprung rent richting de bal. Ursprung passt de bal met de wreef. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft een lange en hoge pass. Ursprung krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Neculau is nu in balbezit. Paal! Neculau is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 4:1

36e minuut.
Archip rent richting de bal. Archip passt de bal zonder na te denken. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Neculau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 5:1

39e minuut.
Daar is Ursprung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghittoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ursprung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ursprung zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 6:1

42e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Ursprung met een sublieme pass. Neculau is nu in balbezit. Neculau schiet op doel. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 7:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Campo komt het veld opgelopen. Seragnoli komt het veld opgelopen. Paziowski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Seragnoli rent richting de bal. De Bruyn onderschept slim de pass. De Bruyn met een sublieme pass. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 35%, Gobbo 65%.
Capiscione - Gobbo 7:1

49e minuut.
Di Campo rent richting de bal. Di Campo geeft een hoge lob. Archip rent richting de bal. Archip geeft een lange en hoge pass. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 8:1

52e minuut.
Archip geeft een hoge lob. Drzewiński rent richting de bal. Drzewiński passt de bal zonder na te denken. Neculau rent richting de bal. Neculau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ziemnicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paziowski. Ziemnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemnicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Avagianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau rent richting de bal. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Bertinato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordel met een sublieme pass. Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski haalt uit met een fantastische trap. Perillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Avagianos kopt de bal weg. Seragnoli heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 9:1

81e minuut.
Drzewiński rent richting de bal. Drzewiński geeft een lange en hoge pass. Di Campo kopt de bal weg. Archip geeft een hoge lob. Neculau springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip met een sublieme pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Gobbo 10:1

83e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski onderschept slim de pass. Drzewiński begaat een overtreding. Drzewiński krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kornev met een snelle inworp. Mordel is nu in balbezit. Mordel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paziowski de bal. Paziowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Archip passt de bal met de wreef. Neculau rent richting de bal. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Di Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau draait met de bal, schiet en ... Bertinato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 30%, Gobbo 70%.
Capiscione - Gobbo 10:1