Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: foffo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8252
foffo Girona fc
doc Tactiek DIFESA ALTA
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Purwadi rent richting de bal. Purwadi passt de bal met de wreef. Riverón is nu in balbezit. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Dursi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Karbowski speelt de bal door. Jovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanović met een sublieme pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pelè kopt de bal weg. Daar is Hajrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karbowski met een sublieme pass. Leonello rent richting de bal. Leonello geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Karbowski met een sublieme pass. Leonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonello geeft de bal voor. Riverón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Teani is nu in balbezit. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Dursi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Teani onderschept slim de pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden met een sublieme pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Leonello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karbowski speelt de bal door. Teani verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel. Dursi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Dursi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Leonello passt de bal in één keer door. Karbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowski passt de bal in één keer door. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ... Dursi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Dursi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - Girona fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 20%, Girona fc 80%.
foffo - Girona fc 1:0

65e minuut.
Camerini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lo Gatto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dursi probeert naar een medespeler te passen. Todero probeert de bal met de borst te controleren. Karbowski speelt de bal door. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Verlinden met een snelle inworp. Jovanović is nu in balbezit. Jovanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Purwadi de bal. Purwadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Teani geeft een hoge lob. Inworp. Verlinden met de inworp. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Dursi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 24%, Girona fc 76%.
foffo - Girona fc 1:0