Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Wolf Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21950
Costa dell`Olmo foffo
GP24 Tactiek doc
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Speck probeert naar een medespeler te passen. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka onderschept slim de pass. Soroka schiet op doel. Szmek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - foffo 1:0

8e minuut.
Leonello geeft de bal voor. Dytrich kopt de bal weg. Daar is Purwadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purwadi draait met de bal, schiet en ... Viscol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Costa dell`Olmo - foffo 1:1

19e minuut.
Espada kopt de bal weg. Soroka rent richting de bal. Alí begaat een overtreding. Alí krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Speck is nu in balbezit. Di Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo geeft een hoge lob. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ryczel geeft de bal voor. Espada kopt de bal weg. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel. Szmek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - foffo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 63%, foffo 37%.
Costa dell`Olmo - foffo 2:1

50e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Ryczel onderschept slim de pass. Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Soroka rent richting de bal. Soroka passt de bal zonder na te denken. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - foffo 3:1

54e minuut.
Di Lorenzo probeert de bal aan de voet te houden. Riverón rent richting de bal. Vyzantiadis maakt een afschuwelijke overtreding. Vyzantiadis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jovanović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Speck. Jovanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purwadi met een snel genomen vrije trap. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişoiu rent richting de bal. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Karbowski kopt de bal weg. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal in één keer door. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Verlinden speelt de bal door. Karbowski met een sublieme pass. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel. Viscol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 70%, foffo 30%.
Costa dell`Olmo - foffo 3:1