Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: GGAllin Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12459
GGAllin Fi.Lan.Ti Ps
cannone 3 att Tactiek CTD
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Munerati verovert de bal door een tackle van achteren. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati onderschept slim de pass. Munerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 1:0

8e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari passt de bal in één keer door. Pufleanu heeft problemen om de bal te vangen. Asngari verovert de bal door een tackle van achteren. Munerati is nu in balbezit. Racanati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zucchi geeft een lange en hoge pass. Laihinen rent richting de bal. Laihinen passt de bal zonder na te denken. Munerati is nu in balbezit. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 2:0

23e minuut.
Masmanidis passt de bal zonder na te denken. Daar is Mezzasalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma geeft een hoge lob. Prinsier is nu in balbezit. Prinsier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

26e minuut.
Masmanidis kopt de bal weg. Prinsier heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg rent richting de bal. Prinsier onderschept slim de pass. Prinsier schiet op doel. Fištić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński is nu in balbezit. Pufleanu is nu in balbezit. Munerati rent richting de bal. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Prinsier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zucchi de bal onder controle te krijgen. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Fištić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 2:1

39e minuut.
Prinsier rent richting de bal. Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner geeft een hoge lob. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Slak geeft de bal voor. Laihinen probeert de bal met de borst te controleren. Laihinen passt de bal in één keer door. Munerati rent richting de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 56%, Fi.Lan.Ti Ps 44%.
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 2:1

46e minuut.
Stine rent richting de bal. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu is nu in balbezit. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Strömgren passt de bal met de wreef. Stine is nu in balbezit. Stine geeft de bal voor. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 3:1

61e minuut.
Stine met een snelle inworp. Strömgren geeft de bal voor. Racanati met een sublieme pass. Zucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mezzasalma passt de bal met de wreef. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier haalt uit met een fantastische trap. Rareşoaica probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 3:2

66e minuut.
Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati is nu in balbezit. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 4:2

69e minuut.
Mezzasalma verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzasalma speelt de bal door. Zucchi onderschept slim de pass. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Fištić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stine kan de bal niet met de borst controleren. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strömgren. Strömgren krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Asngari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masmanidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Slak rent richting de bal. Slak geeft de bal voor. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laihinen is nu in balbezit. Laihinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Strömgren onderschept slim de pass. Strömgren speelt de bal door. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Munerati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine passt de bal met de wreef. Munerati is nu in balbezit. Munerati schiet op doel. Racanati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel. Racanati bokst de bal weg. Daar is Cammarata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariello rent richting de bal. Strömgren rent richting de bal. Strömgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 5:2

85e minuut.
Vólent passt de bal met de wreef. Molteberg verovert de bal door een tackle van achteren. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Fištić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 5:3

86e minuut.
Klungelig pakt Mezzasalma de bal. Mezzasalma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wagner de bal. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Munerati is nu in balbezit. Munerati schiet op doel. Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 46%, Fi.Lan.Ti Ps 54%.
GGAllin - Fi.Lan.Ti Ps 6:3