Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cosacchia GGAllin
mio433 Tactiek cannone 3 att
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 58.3
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Inworp. Andraszak met een snelle inworp. Zucchi is nu in balbezit. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pesoa heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Almendarez de bal. Stine verovert de bal door een tackle van achteren. Stine geeft de bal voor. Pufleanu springt en kopt de bal. Gallazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cosacchia - GGAllin 1:1

23e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine verovert de bal door een tackle van achteren. Stine geeft een lange en hoge pass. Pufleanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:2

26e minuut.
Wagner probeert naar een medespeler te passen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg met een sublieme pass. Stine rent richting de bal. Stine geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laihinen rent richting de bal. Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laihinen is nu in balbezit. Laihinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:3

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stine met de inworp. Strömgren geeft een lange en hoge pass. Pufleanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:4

37e minuut.
Strömgren met een sublieme pass. Laihinen rent richting de bal. Laihinen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butteri de bal onder controle te krijgen. Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 63%, GGAllin 37%.
FC Cosacchia - GGAllin 1:5

46e minuut.
Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu speelt de bal door. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen schiet op doel. Gallazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:6

47e minuut.
Đokić passt de bal zonder na te denken. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laihinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laihinen krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Strömgren kopt de bal weg. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati passt de bal in één keer door. Laihinen is nu in balbezit. Laihinen schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kalajdžisalihović is nu in balbezit. Munerati verovert de bal door een tackle van achteren. Munerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:7

54e minuut.
Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine geeft een lange en hoge pass. Pufleanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kalajdžisalihović is nu in balbezit. Strömgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren geeft een lange en hoge pass. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 1:8

61e minuut.
Zucchi speelt de bal door. Slak controleert de bal met de borst. Pesoa verovert de bal door een tackle van achteren. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. Fištić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 2:8

66e minuut.
Molteberg geeft een hoge lob. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren verovert de bal door een tackle van achteren. Strömgren geeft de bal voor. Munerati springt en kopt de bal. Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Wagner rent richting de bal. Wagner passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Đokić de bal onder controle te krijgen. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Gallazzo bokst de bal weg.

72e minuut.
Rareşoaica met een sublieme pass. Stine heeft problemen om de bal te vangen. Stine speelt de bal door. Pufleanu heeft problemen om de bal te vangen. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Gallazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Munerati rent richting de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 2:9

74e minuut.
Strömgren geeft een hoge lob. Andraszak rent richting de bal. Laihinen onderschept slim de pass. Laihinen probeert de bal met de borst te controleren. Laihinen draait met de bal, schiet en ... Gallazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 2:10

83e minuut.
Laihinen rent richting de bal. Laihinen met een sublieme pass. Munerati is nu in balbezit. Munerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 2:11

87e minuut.
Stine rent richting de bal. Stine passt de bal met de wreef. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Gallazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - GGAllin 2:12

90e minuut.
Stine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butteri de bal. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 60%, GGAllin 40%.
FC Cosacchia - GGAllin 2:12