Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinomo La Spezia Rain Street
Standard Tactiek BluRain
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 60.2
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen excellent


8e minuut.
Daar is Gini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gini passt de bal in één keer door. Michniak rent richting de bal. Michniak geeft een hoge lob. Pechkabt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Michniak is nu in balbezit. Michniak geeft een hoge lob. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Rain Street 1:0

18e minuut.
Gini passt de bal zonder na te denken. Çelikbilek rent richting de bal. Çelikbilek passt de bal in één keer door. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Binescu is nu in balbezit. Binescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Osório bereikt de bal nog maar net als eerste. Osório geeft een hoge lob. Binescu controleert de bal met de borst. Zampella is nu in balbezit. Zampella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Icardi geeft een hoge lob. Silvoso is nu in balbezit. Toper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toper krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Romaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszkiewicz met een sublieme pass. Gałka is nu in balbezit. Binescu onderschept slim de pass. Binescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Toper is nu in balbezit. Silvoso onderschept slim de pass. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso onderschept slim de pass. Silvoso schiet op doel. Drwal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelikbilek met een snelle inworp. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Rain Street 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 53%, Rain Street 47%.
Dinomo La Spezia - Rain Street 2:0

47e minuut.
Michniak heeft problemen om de bal te vangen. Michniak passt de bal zonder na te denken. Zajarnas verovert de bal door een tackle van achteren. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniak speelt de bal door. Gini probeert naar een medespeler te passen. Miyahara rent richting de bal. Miyahara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Çelikbilek met een sublieme pass. Gini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gini passt de bal in één keer door. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Chabiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fiuta met een sublieme pass. Tuesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silvoso krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rymuza met de inworp. Çelikbilek met een sublieme pass. Fiuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiuta geeft een lange en hoge pass. Silvoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen. Gini probeert naar een medespeler te passen. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Rain Street 3:0

79e minuut.
Michniak passt de bal in één keer door. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Icardi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tuesso speelt de bal door. Daar is Michniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lamotte zijn tegenspeler op de grond. Lamotte krijgt een gele kaart. Michniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Michniak kan niet meer verder spelen. Rohan komt het veld opgelopen. Tuesso met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel. Chabiera bokst de bal weg.

86e minuut.
Osório probeert naar een medespeler te passen. Lamotte rent richting de bal. Lamotte passt de bal met de wreef. Rymuza rent richting de bal. Rymuza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 59%, Rain Street 41%.
Dinomo La Spezia - Rain Street 3:0