Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo REAL PIEVE 1893
REALCAMPO III Tactiek 4132
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
31.4 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Furiosi rent richting de bal. Furiosi geeft een lange en hoge pass. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:1

11e minuut.
Ceri met een harde bal richting middenveld. Grzelak kopt de bal weg. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ceri geeft een lange en hoge pass. Gabriel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchiorri. Marchiorri krijgt een gele kaart. Gabriel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzelak met een snel genomen vrije trap. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton schiet op doel. Volpino bokst de bal weg. Zuliano rent richting de bal. Zuliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:2

15e minuut.
Mellini kopt de bal weg. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak passt de bal zonder na te denken. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ceri verovert de bal door een tackle van achteren. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano geeft een lange en hoge pass. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Inworp. Marchiorri met een snelle inworp. Gabriel met een sublieme pass. Klungelig pakt Zuliano de bal. Zuliano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuliano rent richting de bal. Ceri verovert de bal door een tackle van achteren. Ceri speelt de bal door. Grzelak rent richting de bal. Grzelak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Volpino met een harde bal richting middenveld. Dikariev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceri de bal. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gabriel passt de bal zonder na te denken. D’Anton rent richting de bal. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malfa de bal onder controle te krijgen. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zuliano de bal. Zuliano haalt uit met een fantastische trap. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dikariev met de inworp. Grzelak rent richting de bal. Grzelak geeft de bal voor. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 76%, REAL PIEVE 1893 24%.
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:3

50e minuut.
Dikariev speelt de bal door. Grzelak geeft een hoge lob. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:4

51e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zuliano de bal. Zuliano schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:5

56e minuut.
Bulvas geeft een hoge lob. Zuliano kopt de bal weg. Cabassa heeft problemen om de bal te vangen. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zuliano is nu in balbezit. Zuliano passt de bal in één keer door. Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev geeft een lange en hoge pass. D’Anton is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:6

62e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Dikariev rent richting de bal. Dikariev passt de bal zonder na te denken. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabriel geeft de bal voor. Malfa heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabriel zal de hoekschop nemen. Zuliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:7

64e minuut.
Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzelak met een snel genomen vrije trap. D’Anton rent richting de bal. D’Anton haalt uit met een fantastische trap. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceri geeft een lange en hoge pass. Pecoroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuliano krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bickford-Smith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. D’Anton rent richting de bal. D’Anton haalt uit met een fantastische trap. Paal! Volpino bokst de bal weg.

70e minuut.
Gabriel speelt de bal door. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton probeert naar een medespeler te passen. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grzelak kopt de bal weg. Cabassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford-Smith onderschept slim de pass. Bickford-Smith geeft een hoge lob. Figallo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:8

79e minuut.
Dikariev passt de bal zonder na te denken. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel speelt de bal door. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:9

80e minuut.
Zuliano verovert de bal door een tackle van achteren. Figallo maakt een afschuwelijke overtreding. Zuliano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzelak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Volpino met een harde bal richting middenveld. Gabriel kan de bal niet met de borst controleren. Gabriel schiet op doel. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabriel rent richting de bal. Gabriel schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Mellini rent richting de bal. Grzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzelak geeft een hoge lob. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano haalt uit met een fantastische trap. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bickford-Smith is nu in balbezit. Bickford-Smith passt de bal zonder na te denken. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 68%, REAL PIEVE 1893 32%.
Realcampo - REAL PIEVE 1893 0:9