Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Caminata Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4605
Caminata Manchester Ovest
pig_ss Tactiek News
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
23 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Marciello geeft de bal voor. Amadei rent richting de bal. Crescenzio rent richting de bal. Crescenzio geeft de bal voor. Baudoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Crescenzio met een sublieme pass. Amadei is nu in balbezit. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis draait met de bal, schiet en ... Deidda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - Manchester Ovest 1:0

25e minuut.
Caggeggi verovert de bal door een tackle van achteren. Marciello onderschept slim de pass. Marciello geeft een hoge lob. Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Crociani met een sublieme pass. Daar is Caggeggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerbis is nu in balbezit. Acerbis draait met de bal, schiet en ... Deidda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - Manchester Ovest 2:0

41e minuut.
Ravagnan passt de bal in één keer door. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaretto is nu in balbezit. Morgnoni onderschept slim de pass. Morgnoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marciello speelt de bal door. Daar is Chiaretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiaretto geeft de bal voor. Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 43%, Manchester Ovest 57%.
Caminata - Manchester Ovest 2:0

61e minuut.
Ripari verovert de bal door een tackle van achteren. Marciello onderschept slim de pass. Marciello speelt de bal door. Acerbis is nu in balbezit. Acerbis draait met de bal, schiet en ... Deidda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buoro is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crescenzio neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Deidda bokst de bal weg. Acerbis krijgt zijn hoofd ertegen. Deidda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - Manchester Ovest 3:0

76e minuut.
Metalli is nu in balbezit. Carlesso onderschept slim de pass. Carlesso passt de bal in één keer door. Morgnoni is nu in balbezit. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Acerbis is nu in balbezit. Acerbis passt de bal met de wreef. Amadei is nu in balbezit. Amadei schiet op doel. Deidda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 53%, Manchester Ovest 47%.
Caminata - Manchester Ovest 3:0