Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: BALLA COI LUPI
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 18748
BALLA COI LUPI Athletic Templari
1@ Tactiek gg
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal rent richting de bal. Calafate is nu in balbezit. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbal geeft de bal voor. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dykman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Muraru onderschept slim de pass. Muraru geeft de bal voor. Piersic kopt de bal weg. Daar is Drappo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drappo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Medero passt de bal zonder na te denken. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calafate krijgt een gele kaart. Szczerbal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iarca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szczerbal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muraru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Meri de bal. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal geeft een lange en hoge pass. Medero maakt een snoekduik en kopt de bal. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Durmuş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drappo kopt de bal weg. Piersic kan de bal niet met de borst controleren. Vatisell onderschept slim de pass. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. Paal! Csányi bokst de bal weg.

16e minuut.
Morsut probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla speelt de bal door. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbal schiet op doel. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iarca de bal onder controle te krijgen. Dykman rent richting de bal. Dykman haalt uit met een fantastische trap. Muraru probeert de bal aan de voet te houden. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Corona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Iarca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczerbal maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Muraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykman rent richting de bal. Dykman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Corona maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Calafate is nu in balbezit. Calafate met een sublieme pass. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Demli kan de bal niet met de borst controleren. Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft een lange en hoge pass. Medero rent richting de bal. Medero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 54%, Athletic Templari 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BALLA COI LUPI - Athletic Templari 0:0

47e minuut.
Bluzmanas onderschept slim de pass. Bluzmanas speelt de bal door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt bin Meri de bal. Dykman is nu in balbezit. Dykman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Muraru verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal met de wreef. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Morsut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morsut passt de bal in één keer door. Iarca speelt de bal door. Dykman rent richting de bal. Dykman haalt uit met een fantastische trap. Corona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iarca neemt de hoekschop. Medero maakt een snoekduik en kopt de bal. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Athletic Templari 0:1

67e minuut.
bin Meri is nu in balbezit. Ciardo onderschept slim de pass. Ciardo geeft een lange en hoge pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Drappo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Demli de bal. Durmuş met een sublieme pass. Drappo is nu in balbezit. Drappo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Iarca rent richting de bal. Iarca geeft een lange en hoge pass. Medero kopt de bal weg. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca geeft de bal voor. Dykman kopt de bal weg. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Athletic Templari 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 48%, Athletic Templari 52%.
BALLA COI LUPI - Athletic Templari 0:2