Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Milanardo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Milanardo Pri-Pri
Normal Tactiek luca 343
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Break Point passt de bal met de wreef. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Casarotto rent richting de bal. Simashko verovert de bal door een tackle van achteren. Simashko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:1

3e minuut.
Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Quang Hữu is nu in balbezit. Quang Hữu met een sublieme pass. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:2

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Opaliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbon heeft problemen om de bal te vangen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko schiet op doel. Pomarico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Break Point de bal. Break Point met een sublieme pass. Simashko is nu in balbezit. Simashko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:3

14e minuut.
Simashko rent richting de bal. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko geeft een lange en hoge pass. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rębacz speelt de bal door. Quang Hữu is nu in balbezit. Quang Hữu passt de bal in één keer door. Daar is Simashko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simashko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:4

19e minuut.
Decauwere geeft een lange en hoge pass. Quang Hữu speelt de bal door. Klungelig pakt Simashko de bal. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Pomarico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:5

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Hữu met de inworp. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ficarazzi de bal onder controle te krijgen. Pomarico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:6

24e minuut.
Rębacz heeft problemen om de bal te vangen. Rębacz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Casarotto de bal onder controle te krijgen. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Carlomagno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Hữu met de inworp. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Simashko passt de bal zonder na te denken. Opaliński met een sublieme pass. Tyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:7

35e minuut.
Quang Hữu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hữu passt de bal met de wreef. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ... Pomarico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:8

39e minuut.
Carlomagno trapt de bal weg. Break Point kopt de bal weg. Klungelig pakt Ficarazzi de bal. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:9

40e minuut.
Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ficarazzi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Opaliński neemt de hoekschop. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Opaliński speelt de bal door. Quang Hữu is nu in balbezit. Quang Hữu passt de bal zonder na te denken. Simashko rent richting de bal. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanardo 84%, Pri-Pri 16%.
Milanardo - Pri-Pri 0:10

46e minuut.
Daar is Rębacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz begaat een overtreding. Rębacz krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Demagistris is nu in balbezit. Opaliński onderschept slim de pass. Opaliński met een sublieme pass. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:11

49e minuut.
Inworp. Quang Hữu met een snelle inworp. Simashko is nu in balbezit. Simashko geeft een hoge lob. Tyszkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barbon geeft een hoge lob. Carlomagno is nu in balbezit. Carlomagno geeft een lange en hoge pass. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Pomarico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ficarazzi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Opaliński neemt de hoekschop. Rębacz krijgt zijn hoofd ertegen. Pomarico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

52e minuut.
Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Pomarico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:12

57e minuut.
Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Simashko rent richting de bal. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz schiet op doel. Simashko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Break Point kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tyszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Ficarazzi is nu in balbezit. Simashko rent richting de bal. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Pomarico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rębacz is nu in balbezit. Rębacz passt de bal zonder na te denken. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko schiet op doel. Pomarico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ficarazzi rent richting de bal. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:13

65e minuut.
Gawryszewski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Opaliński de bal. Opaliński geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski is nu in balbezit. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Quang Hữu kopt de bal weg. Simashko rent richting de bal. Simashko geeft de bal voor. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:14

71e minuut.
Ficarazzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Hữu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pomarico trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Hữu met een snelle inworp. Simashko rent richting de bal. Simashko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Quang Hữu met een snelle inworp. Gawryszewski rent richting de bal. Cosmi probeert naar een medespeler te passen. Simashko is nu in balbezit. Simashko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanardo - Pri-Pri 0:15

76e minuut.
Ficarazzi rent richting de bal. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Nienartowicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Galiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hữu onderschept slim de pass. Quang Hữu geeft de bal voor. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ficarazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Casarotto speelt de bal door. D`Aquì controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Opaliński neemt vlug de vrije trap. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanardo 86%, Pri-Pri 14%.
Milanardo - Pri-Pri 0:15