Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Matici Cuneo F.C.
Prudenza Tactiek xyz
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten outstanding
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Mosetto speelt de bal door. Strangio is nu in balbezit. Strangio passt de bal met de wreef. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Brasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasola passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Fúsason de bal onder controle te krijgen. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino geeft een lange en hoge pass. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Domiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Matici - Cuneo F.C. 0:1

25e minuut.
Pilo met een sublieme pass. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fúsason de bal. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. Domiter bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciobanu met een harde bal richting middenveld. Strangio kopt de bal weg. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Botrini passt de bal met de wreef. Strangio met een sublieme pass. Mosetto met een sublieme pass. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Volpino met een sublieme pass. Salis is nu in balbezit. Salis passt de bal zonder na te denken. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Matici 59%, Cuneo F.C. 41%.
A.S. Matici - Cuneo F.C. 0:1

48e minuut.
Isnardi speelt de bal door. Ðinđić onderschept slim de pass. Mosetto kan de bal niet met de borst controleren. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ostoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Matici - Cuneo F.C. 1:1

63e minuut.
Vertola passt de bal met de wreef. Strangio speelt de bal door. Mosetto probeert naar een medespeler te passen. Salis is nu in balbezit. Salis haalt uit met een fantastische trap. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mosetto controleert de bal met de borst. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Złotnicki kopt de bal weg. Botrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo verovert de bal door een tackle van achteren. Pilo geeft een lange en hoge pass. Goldner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ðinđić de bal onder controle te krijgen. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Strangio met een sublieme pass. Brasola rent richting de bal. Brasola passt de bal in één keer door. Salis rent richting de bal. Salis schiet op doel. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Domiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Caripuna heeft problemen om de bal te vangen. Cabanas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Domiter trapt de bal weg. Zhongfu kopt de bal weg. Daar is Goldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Matici 52%, Cuneo F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Matici - Cuneo F.C. 1:1