Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27772
U.C. Virtualdoria BorgoRossa
4312wip Tactiek mmmmmmmmm
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Preotu speelt de bal door. Dotto is nu in balbezit. Dotto passt de bal in één keer door. Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Cruccu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Palladini passt de bal in één keer door. Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotto met een sublieme pass. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vedovati met een sublieme pass. Troilo rent richting de bal. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Weißbecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Preotu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BorgoRossa 1:0

16e minuut.
Palladini met een sublieme pass. Szweda probeert naar een medespeler te passen. Burak geeft een lange en hoge pass. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dibari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cruccu kopt de bal weg. Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troilo is nu in balbezit. Troilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Weißbecker met een harde bal richting middenveld. Vedovati kopt de bal weg. Daar is Beuzebú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu schiet op doel. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vedovati met een sublieme pass. Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Dainelli begaat een overtreding. Dainelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 47%, BorgoRossa 53%.
U.C. Virtualdoria - BorgoRossa 1:0

47e minuut.
Milosteanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Di Bonito neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Dascălu de bal. Cruccu rent richting de bal. Cruccu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibari geeft een hoge lob. Cruccu kopt de bal weg. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo schiet op doel. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal in één keer door. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BorgoRossa 2:0

62e minuut.
Inworp. Caira komt het veld opgelopen. Võsumägi komt het veld opgelopen. Campanella komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dibari geeft een lange en hoge pass. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preotu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kubot geeft de bal voor. Sollai probeert de bal met de borst te controleren. Sollai probeert naar een medespeler te passen. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Võsumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani passt de bal met de wreef. Võsumägi rent richting de bal. Võsumägi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Campanella speelt de bal door. Klungelig pakt Palladini de bal. Palladini draait met de bal, schiet en ... Weißbecker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 41%, BorgoRossa 59%.
U.C. Virtualdoria - BorgoRossa 2:0