Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-20 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Vudier Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11241
dinamo gillo Caripiace
Test_3_INV Tactiek gio
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 39.9
very good Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Giacobbo schiet op doel. Doeltrap. Crăciunescu trapt de bal weg van het doel. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 1:0

15e minuut.
Giacobbo is nu in balbezit. Świder onderschept slim de pass. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi draait met de bal, schiet en ... Crăciunescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Asilefe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lupi de bal. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobbo draait met de bal, schiet en ... Crăciunescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 2:0

26e minuut.
Asilefe met een sublieme pass. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 3:0

27e minuut.
Gal met de inworp. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe geeft de bal voor. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 4:0

30e minuut.
Serazzi rent richting de bal. Serazzi passt de bal in één keer door. Giacobbo rent richting de bal. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Świder de bal. Giacobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mendoza met een snelle inworp. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković passt de bal zonder na te denken. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 4:1

45e minuut.
Scambiali speelt de bal door. Russig rent richting de bal. Russig met een sublieme pass. Asilefe geeft de bal voor. Lupi springt en kopt de bal. Crăciunescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 37%, Caripiace 63%.
dinamo gillo - Caripiace 4:1

52e minuut.
Eraković onderschept slim de pass. Russig rent richting de bal. Russig geeft de bal voor. Giacobbo rent richting de bal. Giacobbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 5:1

56e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een hoge lob. Daar is Wrzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Russig onderschept slim de pass. Russig passt de bal in één keer door. Barazite geeft de bal voor. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 6:1

58e minuut.
Daar is Buyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi is nu in balbezit. Lupi probeert naar een medespeler te passen. Giacobbo is nu in balbezit. Giacobbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal rent richting de bal. Mendoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendoza krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Asilefe met een sublieme pass. Daar is Wrzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Crăciunescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 7:1

75e minuut.
Rainato is nu in balbezit. Rainato passt de bal zonder na te denken. Giacobbo rent richting de bal. Giacobbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 8:1

77e minuut.
Klungelig pakt Gal de bal. Gal speelt de bal door. Asilefe met een sublieme pass. Giacobbo rent richting de bal. Giacobbo schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een hoge lob. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 9:1

82e minuut.
Gal heeft problemen om de bal te vangen. Gal probeert naar een medespeler te passen. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo gillo - Caripiace 10:1

85e minuut.
Barazite met een sublieme pass. Giacobbo is nu in balbezit. Giacobbo passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Świder heeft problemen om de bal te vangen. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Crăciunescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo gillo 23%, Caripiace 77%.
dinamo gillo - Caripiace 10:1