Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-20 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Oriano & Sergio
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23931
toalha branca Biancanemesi
Marija Pavlovic Tactiek 532 wings bis
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 42.8
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Maraşleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski met een sublieme pass. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo schiet op doel. Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Casados is nu in balbezit. Laudamo rent richting de bal. Laudamo passt de bal met de wreef. Fariolo rent richting de bal. Fariolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aranda rent richting de bal. Aranda geeft de bal voor. Galasso is nu in balbezit. Galasso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Citter is nu in balbezit. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Citter rent richting de bal. Citter draait met de bal, schiet en ... Masnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Díaz Peramos passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trí Thắng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pakos geeft een lange en hoge pass. Trí Thắng kopt de bal weg. Daar is Ferraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 1:0

13e minuut.
Mititelu passt de bal zonder na te denken. Maraşleţ probeert naar een medespeler te passen. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Kołakowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 2:0

17e minuut.
Galasso passt de bal in één keer door. Trí Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng speelt de bal door. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Trí Thắng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fariolo kopt de bal weg. Citter rent richting de bal. Citter draait met de bal, schiet en ... Masnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 3:0

19e minuut.
Maraşleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu rent richting de bal. Mititelu passt de bal zonder na te denken. Casados rent richting de bal. Casados haalt uit met een fantastische trap. Szakály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Mazino rent richting de bal. Mazino geeft de bal voor. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Galasso met een snelle inworp. Fariolo is nu in balbezit. Laudamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo geeft een lange en hoge pass. Kołakowski krijgt zijn hoofd ertegen. Masnik bokst de bal weg.

27e minuut.
Galasso rent richting de bal. Galasso passt de bal in één keer door. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski draait met de bal, schiet en ... Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 4:0

38e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Mazino is nu in balbezit. Mazino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Casados de bal. Casados schiet op doel. Szakály bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 48%, Biancanemesi 52%.
toalha branca - Biancanemesi 4:0

46e minuut.
Donavan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mazino is nu in balbezit. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo geeft een lange en hoge pass. Citter rent richting de bal. Citter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Trí Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Trí Thắng geeft een lange en hoge pass. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski draait met de bal, schiet en ... Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 5:0

52e minuut.
Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter verovert de bal door een tackle van achteren. Citter passt de bal zonder na te denken. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lábas passt de bal zonder na te denken. Fariolo rent richting de bal. Fariolo met een sublieme pass. Citter rent richting de bal. Citter schiet op doel. Masnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Fariolo speelt de bal door. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter is nu in balbezit. Citter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 6:0

61e minuut.
Díaz Peramos passt de bal zonder na te denken. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Galasso verovert de bal door een tackle van achteren. Galasso geeft een hoge lob. Fonti is nu in balbezit. Fonti draait met de bal, schiet en ... Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 7:0

67e minuut.
Galasso passt de bal in één keer door. Laudamo rent richting de bal. Laudamo passt de bal met de wreef. Fariolo rent richting de bal. Fariolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Aranda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fariolo met de inworp. Laudamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fariolo rent richting de bal. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Laudamo met een sublieme pass. Fonti is nu in balbezit. Fonti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Donavan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trí Thắng rent richting de bal. Trí Thắng passt de bal met de wreef. Daar is Kołakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Díaz Peramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galasso geeft de bal voor. Fonti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Biancanemesi 8:0

82e minuut.
Fariolo rent richting de bal. Laudamo rent richting de bal. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Laudamo met een snelle inworp. Fariolo rent richting de bal. Fariolo geeft een lange en hoge pass. Trí Thắng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Onciu passt de bal zonder na te denken. Mazino geeft een hoge lob. Trí Thắng kopt de bal weg. Kołakowski controleert de bal met de borst. Kołakowski schiet op doel. Masnik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 46%, Biancanemesi 54%.
toalha branca - Biancanemesi 8:0