Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AtleticoMonaco U.C. SAMPDORIA
Canosalandia Tactiek BOBBYGOAL
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 54.1
incredible Schieten very good
outstanding Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Backofen is nu in balbezit. Bosh verovert de bal door een tackle van achteren. Bosh met een sublieme pass. Jemson is nu in balbezit. Jemson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. Binder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Murgu speelt de bal door. Donatelli rent richting de bal. Donatelli passt de bal in één keer door. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Donatelli is nu in balbezit. Donatelli met een sublieme pass. Bosh speelt de bal door. Jemson is nu in balbezit. Jemson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bosh passt de bal in één keer door. Jemson rent richting de bal. Veseliu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veseliu krijgt een gele kaart. Jemson raakt geblesseerd tijdens het duel. Murgu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Faifer geeft de bal voor. Germain geeft een hoge lob. Jemson kopt de bal weg. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru draait met de bal, schiet en ... Binder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Donatelli passt de bal in één keer door. Bosh rent richting de bal. Bosh probeert naar een medespeler te passen. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothwell geeft een hoge lob. Maiorana kopt de bal weg. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Spatharis speelt de bal door. Donatelli rent richting de bal. Donatelli passt de bal met de wreef. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Binder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kærgaard speelt de bal door. Backofen is nu in balbezit. Backofen passt de bal zonder na te denken. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu passt de bal zonder na te denken. Spatharis geeft een hoge lob. Jemson krijgt zijn hoofd ertegen. Binder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Binder met een sublieme pass. Yağlısakal kopt de bal weg. Jemson is nu in balbezit. Jemson geeft een hoge lob. Doru krijgt zijn hoofd ertegen. Binder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 37%, U.C. SAMPDORIA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AtleticoMonaco - U.C. SAMPDORIA 0:0

50e minuut.
Donatelli passt de bal met de wreef. Jemson is nu in balbezit. Bosh geeft een lange en hoge pass. Doru springt en kopt de bal. Binder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Murgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spatharis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spatharis geeft de bal voor. Jemson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Faifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru rent richting de bal. Donatelli rent richting de bal. Donatelli draait met de bal, schiet en ... Binder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - U.C. SAMPDORIA 1:0

60e minuut.
Doru passt de bal in één keer door. Murgu geeft een hoge lob. Bosh kopt de bal weg. Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bosh is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backofen met de inworp. Staneković rent richting de bal. Staneković geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Laksono komt het veld opgelopen. Marcellis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yağlısakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosh geeft een lange en hoge pass. Laksono krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Germain geeft de bal voor. Marcellis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosh. Bosh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 28%, U.C. SAMPDORIA 72%.
AtleticoMonaco - U.C. SAMPDORIA 1:0