Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: kemi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6804
kemi Divino Codino
xyw Tactiek UBI ..... attack
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen outstanding


22e minuut.
Derrer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manassero de bal. Manassero passt de bal met de wreef. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. Pawlaczyk bokst de bal weg.

31e minuut.
Manassero speelt de bal door. Freeman rent richting de bal. Freeman passt de bal zonder na te denken. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Vasconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 37%, Divino Codino 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kemi - Divino Codino 0:0

47e minuut.
Derrer geeft een hoge lob. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bulanda ... Strafschop! Bulanda krijgt een gele kaart. Sparbier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sparbier kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Śliwka geeft een hoge lob. Starović bereikt de bal nog maar net als eerste. Starović haalt uit met een fantastische trap. Vasconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - Divino Codino 1:0

60e minuut.
Daar is Derrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carme bereikt de bal nog maar net als eerste. Carme passt de bal met de wreef. Severinsen heeft problemen om de bal te vangen. Severinsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Severinsen de bal. Guizzo is nu in balbezit. Severinsen verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Vasconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 37%, Divino Codino 63%.
kemi - Divino Codino 1:0