Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: Q-TEAM Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 34583
Q-TEAM Dylanlandia
prism Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Pestoni verovert de bal door een tackle van achteren. Saranpää rent richting de bal. Saranpää speelt de bal door. Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Omelete bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás onderschept slim de pass. Dudás geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dudás rent richting de bal. Dudás draait met de bal, schiet en ... Ivanič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 1:0

11e minuut.
Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk is nu in balbezit. Strauts verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balıkçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omelete geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arad passt de bal met de wreef. Saranpää is nu in balbezit. Saranpää passt de bal met de wreef. Comunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Comunista geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dudás rent richting de bal. Dudás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 2:0

30e minuut.
Dzigoński onderschept slim de pass. Dzigoński speelt de bal door. Gerchanov rent richting de bal. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een hoge lob. Cadorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ivanič probeert naar een medespeler te passen. Arad kopt de bal weg. Pestoni heeft problemen om de bal te vangen. Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás schiet op doel. Ivanič bokst de bal weg. Artime heeft problemen om de bal te vangen. Knochenbrecher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 3:0

39e minuut.
Pestoni onderschept slim de pass. Pestoni geeft de bal voor. Dudás rent richting de bal. Dudás draait met de bal, schiet en ... Ivanič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 4:0

43e minuut.
Knochenbrecher kopt de bal weg. Daar is Dudás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Spadaro ... Strafschop! Spadaro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dudás raakt geblesseerd tijdens het duel. Dudás zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ivanič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Arad rent richting de bal. Arad passt de bal zonder na te denken. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 5:0

45e minuut.
Marga komt het veld opgelopen. Nworgu komt het veld opgelopen. Bojin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-TEAM 49%, Dylanlandia 51%.
Q-TEAM - Dylanlandia 5:0

48e minuut.
Pestoni rent richting de bal. Comunista verovert de bal door een tackle van achteren. Comunista geeft de bal voor. Knochenbrecher heeft problemen om de bal te vangen. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Ivanič bokst de bal weg.

57e minuut.
Arad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arad passt de bal in één keer door. Comunista rent richting de bal. Comunista geeft de bal voor. Knochenbrecher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 6:0

62e minuut.
Klungelig pakt Nworgu de bal. Szwarczewski rent richting de bal. Dzigoński begaat een overtreding. Dzigoński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pestoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Dudás passt de bal in één keer door. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Saranpää onderschept slim de pass. Dudás probeert naar een medespeler te passen. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raudberg met de inworp. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski geeft een hoge lob. Nworgu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gerchanov passt de bal zonder na te denken. Saranpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saranpää passt de bal zonder na te denken. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 7:0

77e minuut.
Gerchanov passt de bal in één keer door. Knochenbrecher is nu in balbezit. Saranpää met een sublieme pass. Dudás is nu in balbezit. Dudás draait met de bal, schiet en ... Ivanič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Arad onderschept slim de pass. Arad geeft een hoge lob. Dudás is nu in balbezit. Dudás schiet op doel. Ivanič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 8:0

83e minuut.
Knochenbrecher is nu in balbezit. Dudás rent richting de bal. Pestoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás onderschept slim de pass. Dudás draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestoni is nu in balbezit. Saranpää verovert de bal door een tackle van achteren. Saranpää draait met de bal, schiet en ... Ivanič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - Dylanlandia 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-TEAM 45%, Dylanlandia 55%.
Q-TEAM - Dylanlandia 9:0