Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia Calcio 1906 Torpedo Mocchie
Salire a 3 Tactiek Spirt
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 46
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Di Gregori rent richting de bal. Di Gregori geeft de bal voor. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün schiet op doel. Braida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. Kirkov geeft de bal voor. Sekwa is nu in balbezit. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... Braida bokst de bal weg.

20e minuut.
Di Gregori is nu in balbezit. Glikos maakt een afschuwelijke overtreding. Di Gregori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bärengrub zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grün rent richting de bal. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:1

25e minuut.
Bärengrub is nu in balbezit. Bärengrub geeft een lange en hoge pass. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Braida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:2

27e minuut.
Di Gregori passt de bal in één keer door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal in één keer door. Sekwa heeft problemen om de bal te vangen. Sekwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Thái Hòa kopt de bal weg. Zampatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori haalt uit met een fantastische trap. Braida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia Calcio 1906 56%, Torpedo Mocchie 44%.
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:2

48e minuut.
Inworp. Vulpeşean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Di Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Gregori geeft een hoge lob. Sekwa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Thái Hòa heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Braida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:3

59e minuut.
Verkaemer rent richting de bal. Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Grün met een sublieme pass. Sekwa rent richting de bal. Sekwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekwa met een snelle inworp. Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori geeft de bal voor. Grün springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Verkaemer de bal. Nevejans verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Grün maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Longeri trapt de bal weg. Kirkov kopt de bal weg. Nevejans heeft problemen om de bal te vangen. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sgalippa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bärengrub kopt de bal weg. Di Gregori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glikos. Glikos krijgt een gele kaart. Di Gregori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kölcsényi komt het veld opgelopen. Di Gregori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sgalippa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pangaré geeft een hoge lob. Sgalippa kopt de bal weg. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Braida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:4

77e minuut.
Vitale komt het veld opgelopen. Noronha komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lenčák rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noronha met de inworp. Di Gregori geeft de bal voor. Sgalippa krijgt zijn hoofd ertegen. Braida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chalcarz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kirkov rent richting de bal. Kirkov geeft een hoge lob. Lenčák heeft problemen om de bal te vangen. Sgalippa rent richting de bal. Sgalippa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sgalippa rent richting de bal. Di Gregori met een sublieme pass. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi schiet op doel. Braida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia Calcio 1906 63%, Torpedo Mocchie 37%.
Spezia Calcio 1906 - Torpedo Mocchie 0:5