Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: Le Aquile Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17481
Le Aquile Barzot Team
2022P-A Tactiek calend
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
62.7 gemiddelde waardering 62.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Pârvu rent richting de bal. Puglia onderschept slim de pass. Puglia geeft een hoge lob. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Colocresi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Circio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amodeo kopt de bal weg. Aliberto is nu in balbezit. Aliberto geeft de bal voor. Cammarata springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chilò met een sublieme pass. Aliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Atto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atto krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chilò probeert naar een medespeler te passen. Aliberto rent richting de bal. Aliberto met een sublieme pass. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 56%, Barzot Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Le Aquile - Barzot Team 0:0

46e minuut.
Breckinridge komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Buro passt de bal met de wreef. Cammarata rent richting de bal. Cammarata passt de bal met de wreef. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Colocresi bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliberto zal de hoekschop nemen. Megalizzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Colocresi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Spiota de bal. Çimdik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spiota. Spiota krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Breckinridge is nu in balbezit. Breckinridge passt de bal in één keer door. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu geeft een lange en hoge pass. Nică springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel geeft een lange en hoge pass. Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu schiet op doel. Bielicki krijgt zijn hoofd ertegen. Castriotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Puglia speelt de bal door. Aliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliberto geeft een hoge lob. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Chilò passt de bal in één keer door. Aliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popov krijgt een gele kaart. Aliberto raakt geblesseerd tijdens het duel. Puglia met een snel genomen vrije trap. Colocresi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Cammarata de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Breckinridge met een snelle inworp. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu passt de bal met de wreef. Breckinridge geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pârvu met een sublieme pass. Breckinridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge geeft de bal voor. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal. Castriotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Barzot Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 39%, Barzot Team 61%.
Le Aquile - Barzot Team 1:0