Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dylanlandia Stitch Team
433 Tactiek KLYZG
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Spadaro verovert de bal door een tackle van achteren. Spadaro geeft een hoge lob. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kacprzyk met een sublieme pass. Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich draait met de bal, schiet en ... Ivanič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - Stitch Team 0:1

9e minuut.
Cingler rent richting de bal. Cingler geeft de bal voor. Balıkçı kopt de bal weg. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goettert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micu probeert naar een medespeler te passen. Goettert geeft een lange en hoge pass. Ambrozik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kacprzyk geeft de bal voor. Murdoch kopt de bal weg. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik schiet op doel. Ivanič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - Stitch Team 0:2

32e minuut.
Micu geeft een lange en hoge pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Artime ... Strafschop! Alagich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambrozik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dylanlandia 65%, Stitch Team 35%.
Dylanlandia - Stitch Team 0:2

53e minuut.
Stokes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacPheidiran komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hara geeft een lange en hoge pass. Kacprzyk is nu in balbezit. Kacprzyk geeft een hoge lob. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murdoch rent richting de bal. Ambrozik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Omelete geeft de bal voor. Ambrozik probeert de bal aan de voet te houden. Kacprzyk is nu in balbezit. Kacprzyk geeft een hoge lob. Alagich springt en kopt de bal. Ivanič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Balıkçı met de inworp. Kacprzyk geeft een hoge lob. Murdoch rent richting de bal. Murdoch haalt uit met een fantastische trap. Ivanič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - Stitch Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dylanlandia 58%, Stitch Team 42%.
Dylanlandia - Stitch Team 0:3