Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: Gene Righezio
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31265
Larve Sangiorgina AC
ASB Tactiek sreATT
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 28.9
excellent Schieten poor
outstanding Passen average
formidable Verdedigen poor


1e minuut.
Tobras is nu in balbezit. Bojonegoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baso met een snel genomen vrije trap. Tobras maakt een snoekduik en kopt de bal. Paluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Sangiorgina AC 1:0

3e minuut.
Baso maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mâlcu is nu in balbezit. Mordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Baso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Sangiorgina AC 2:0

12e minuut.
Baso geeft een lange en hoge pass. Tobras kopt de bal weg. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu schiet op doel. Paluch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Paluch speelt de bal door. Baso speelt de bal door. Colić is nu in balbezit. Colić geeft de bal voor. Tobras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vladimirov kan de bal niet met de borst controleren. Vladimirov passt de bal in één keer door. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić geeft een hoge lob. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Portillo de bal. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mordel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Maestre de bal. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu geeft een hoge lob. Tobras is nu in balbezit. Tobras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Baso met de inworp. Colić probeert naar een medespeler te passen. Baso geeft een lange en hoge pass. Tobras is nu in balbezit. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gerardi kopt de bal weg. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal met de wreef. Colić rent richting de bal. Colić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Haps kopt de bal weg. Daar is Bojonegoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel. Paluch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Sangiorgina AC 3:0

34e minuut.
Haps onderschept slim de pass. Tobras rent richting de bal. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Maestre probeert de bal aan de voet te houden. Paluch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Sangiorgina AC 4:0

35e minuut.
Arisci probeert naar een medespeler te passen. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Paluch speelt de bal door. Baso kopt de bal weg. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Paluch trapt de bal weg van het doel. Baso speelt de bal door. Colić is nu in balbezit. Colić geeft de bal voor. Mâlcu springt en kopt de bal. Paluch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 21%, Sangiorgina AC 79%.
Larve - Sangiorgina AC 4:0

47e minuut.
Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardi probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov speelt de bal door. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Colić met de inworp. Baso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baso geeft een hoge lob. Tobras springt en kopt de bal. Paluch bokst de bal weg. Bojonegoro geeft een lange en hoge pass. Marrou kopt de bal weg. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gerardi zal de hoekschop nemen. Colić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gerardi rent richting de bal. Gerardi passt de bal in één keer door. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baso passt de bal in één keer door. Colić rent richting de bal. Colić geeft de bal voor. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Sangiorgina AC 5:0

70e minuut.
Zaninelli onderschept slim de pass. Zaninelli speelt de bal door. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap. Paluch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Baso is nu in balbezit. Baso passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Colić de bal onder controle te krijgen. Baso geeft een hoge lob. Portillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tobras is nu in balbezit. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Sangiorgina AC 6:0

78e minuut.
Zaninelli geeft een lange en hoge pass. Colić rent richting de bal. Colić geeft een lange en hoge pass. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen. Paluch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tobras kopt de bal weg. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordel is nu in balbezit. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu schiet op doel. Paluch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Colić rent richting de bal. Colić geeft de bal voor. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Haps rent richting de bal. Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardi geeft een hoge lob. Colić rent richting de bal. Colić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Richter trapt de bal weg. Baso met een sublieme pass. Daar is Colić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colić geeft een hoge lob. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 17%, Sangiorgina AC 83%.
Larve - Sangiorgina AC 6:0